ΑΕΚ Β' - Χανιά: Ο λόγος που δεν μπορεί να μεταδοθεί από το ΑΕΚ TV

ΑΕΚ Β' - Χανιά: Ο λόγος που δεν μπορεί να μεταδοθεί από το ΑΕΚ TV
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Β' δεν θα μπορούσε να τα μεταδοθεί από το ΑΕΚ TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ αντιμετωπίζει σήμερα τα Χανιά για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» με την σέντρα να γίνεται στις 14:45 αντί στις 17:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Η απόφαση να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο, πάρθηκε για προληπτικούς λόγους ασφαλείας έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης.

Η ΕΡΤ ενώ αρχικά είχε προγραμματίσει να δείξει τον αγώνα της Ενωσης μέσω του ERTFLIX, αποφάσισε σήμερα να μην μεταδώσει εν τέλει το ματς της ΑΕΚ Β΄με τα Χανιά. Την ίδια ώρα έχει προγραμματισμένη μετάδοση του αγώνα του ΠΑΟ Β’ με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Αξίζει να αναφερθεί πως η αλλαγή ώρας του αγώνα έγινε αναγκαστικά γιατί στο Αιγάλεω δεν θα μπορούσε να γίνει τηλεοπτική μετάδοση με προβολείς. Ωστόσο η ΕΡΤ αποφάσισε ξαφνικά να εγκαταλείψει το ματς της ΑΕΚ Β’.

Φυσικά, το AEK TV δεν θα μπορούσε να κάνει τη μετάδοση του αγώνα, όπως έγινε σε προηγούμενα παιχνίδια, από τη στιγμή που υπάρχει πλέον η συμφωνία για κεντρική διαχείριση της SL2 με την ΕΡΤ.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X