Καιρός: Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Που θα χτυπήσει την Κυριακή (VIDEO)

Καιρός: Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Που θα χτυπήσει την Κυριακή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαρώνει τη χώρα από το πρωί το νέο κύμα κακοκαιρίας, με έντονες βροχοπτώσεις, πλημμύρες, καταστροφές υποδομών και διακοπές ρεύματος. Μάλιστα, χιόνια έπεσαν σε Γρεβενά, Φλώρινα και στα ορεινά της Φθιώτιδας.

Η ποσότητα της βροχής στην Ήπειρο έσπασε το φράγμα των 300 χιλιοστών την ώρα, ενώ στην Παξιμάδα Καρύστου οι ριπές των ανέμων έφτασαν τα 132 χιλιόμετρα την ώρα.


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των συνεπειών των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με εκατοντάδες κλήσεις να έχουν καταγραφεί από νωρίς σήμερα.


Μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας λόγω της συνεχούς έντονης βροχόπτωσης. Δεκάδες σπίτια, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Σπύρο Μυλωνά, έχουν πλημμυρίσει και πολλοί άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί.

Προβλήματα έχουν προκληθεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στο Ρίο, όπου η θάλασσα βγήκε στον δρόμο που πλημμύρισε για ακόμη μία φορά. Ο δρόμος έχει κλείσει αφού η κίνηση είναι αδύνατη.


Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X