Μαγιορκίνης: Θέμα χρόνου η επικράτηση της Ομικρον και στην Ελλάδα (VIDEO)

Μαγιορκίνης: Θέμα χρόνου η επικράτηση της Ομικρον και στην Ελλάδα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης πήρε τον λόγο μετά την καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου στη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο καθηγητής σημείωσε ότι οι ασθενείς που καταλήγουν από τον κορωνοϊό μειώθηκαν κατά 2% σε παγκόσμιο επίπεδο. Έπειτα, ο καθηγητής σημείωσε ότι στην Ελλάδα το ισοζύγιο εισαγωγών – εξαγωγών στα νοσοκομεία είναι στο 1,3%.


Στη συνέχεια ο κ. Μαγιορκίνης τόνισε ότι self test θα δοθούν σε όλους και θα πρέπει να γίνουν πριν τα Χριστούγεννα για να περιοριστεί η διάδοση του κορωνοϊού.

Για την παραλλαγή Όμικρον

Αυξάνεται η πιθανότητα επικράτησης της Όμικρον έναντι της Δέλτα παγκοσμίως, είπε ο καθηγητής. Δεν διαφαίνεται ότι υπάρχει μεγαλύτερη νοσηρότητα της Όμικρον σε σχέση με τη Δέλτα. Χρειάζεται να περιμένουμε τι θα γίνει στη Νότια Αφρική σε σχέση με τη νοσηρότητα, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα «κινηθεί» το νέο παραλλαγμένο στέλεχος σε χώρες με καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X