Απίστευτο! Πήγαν να τιμωρήσουν την ΑΕΚ για επίδειξη χαρτιού!

Απίστευτο! Πήγαν να τιμωρήσουν την ΑΕΚ για επίδειξη χαρτιού!
Photo Credits: INTIME

Απίθανα πράγματα με την νέα τάξη πραγμάτων της ΕΟΚ

Η ΑΕΚ έχει κάνει ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών και αυτό φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ενοχλεί τους επίδοξους μνηστήρες που θέλουν να πάρουν την θέση της, θεωρώντας την τελειωμένη για φέτος.

Μετά την εκτός έδρας νίκη στο Λαύριο, η νίκη κόντρα στον Προμηθέα μάλλον δεν ήχησε καλά στην νέα κατάσταση του Ελληνικού μπάσκετ και άρχισαν να γίνονται.. θαύματα. Ποια ήταν αυτά; Η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με βάση μια συμπληρωματική έκθεση του κομισάριου του αγώνα με τον Προμηθέα, που ως εκ του θαύματος, εμφανίστηκε 2 μέρες μετά και χωρίς να ξέρει κάτι η ΑΕΚ.

Τελικά δεν πέρασε το όλο σχέδιο για τιμωρία της έδρας της Ένωσης (έρχονται και κρίσιμα ματς) όμως η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με 3000 ευρώ πρόστιμο. Η απόφαση αναφέρει :

“Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):

α) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και
β) χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για πειθαρχικά παραπτώματα που δεν συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος (υβριστικά συνθήματα για τα οποία δεν έγιναν προειδοποιήσεις, χειρονομίες, επίδειξη χαρτονομισμάτων-κουπονιών), κατα τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 4-12-2021″.

Προσέξτε την λεπτομέρεια. Για επίδειξη χαρτονομισμάτων-κουπονιών τιμωρήθηκε μεταξύ άλλων η ΑΕΚ. Όχι για ρίψη αλλά για επίδειξη, από πότε άραγε απαγορεύεται η επίδειξη χαρτονομισμάτων και ποια ομάδα θεωρεί ότι προσβάλλεται από την επίδειξη κουπονιών στοιχήματος άραγε;

Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμο 2000 ευρώ τον Ολυμπιακό για εκτεταμένης έντασης συνθήματα, με 2000 για επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και 2000 για επεισόδια στη φυσούνα. Η ΑΕΚ για… επίδειξη χαρτιού, ούτε καν για ρίψη, δέχτηκε 3.000 πρόστιμο. Η δικαστής δεν τήρησε ούτε καν την αναλογικότητα. Εξομοίωσε επεισόδια και τη… ζούγκλα (κατά τις καταγγελίες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΣΕΦ με μαχαίρια) με τα χαρτιά!

Τελικά τόσο πολύ ενοχλεί που η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκει το δρόμο της και με όπλο την έδρα της πετυχαίνει μεγάλες νίκες;

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X