«Μπουρλότο» στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Γκορτσίλας διαιτητής, ο Φωτιάς στο VAR!

«Μπουρλότο» στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ: Γκορτσίλας διαιτητής, ο Φωτιάς στο VAR!
Photo Credits: INTIME

Ακατανόητες επιλογές από τον Κλάτενμπεργκ σε ακόμη ένα παιχνίδι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορισμοί που μόνο… οργή μπορούν να προκαλέσουν στην ΑΕΚ, ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ, με τον… σεσημασμένο Ευστάθιο Γκορτσίλα να διευθύνει την αναμέτρηση της Ενωσης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Βοηθοί θα είναι οι Κουρομπύλια, Σπυρόπουλος, ενώ 4ος θα είναι ο Τσέτσιλας.

Σα να μην έφτανε βέβαια ο Γκορτσίλας, ο Κλάτενμπεργκ όρισε στο VAR το Φωτιά, έτσι ώστε να σιγουρευτεί πως… όλα θα πάνε καλά.

Οι δυο τους έχουν υπάρξει πρωταγωνιστές τον τελευταίο χρόνο σε αρκετά «σφάλματα» κατά της ΑΕΚ. Πέρυσι, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, όταν η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από το Βόλο στο Πανθεσσαλικό, το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης προήλθε από τη… βουτιά του Περέα, εντός της περιοχής, με την οποία ξεγέλασε το Μανούχο.

Την φάση την είδαν και στο VAR, όμως περιέργως ο Μανούχος δεν άλλαξε την απόφαση του καθώς ο Γκορτσίλας του έδωσε το… ΟΚ για το ανύπαρκτο πέναλτι.

Ομως αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση που ο διαιτητής της 13ης αγωνιστικής της ΑΕΚ έχει δείξει τις προθέσεις του.

Εντελώς… τυχαία στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στην Τρίπολη, ο Γκορτσίλας βρίσκονταν στο VAR και «έπνιξε» μαζί με τον Παπαδόπουλο, που ήταν ο ρέφερι, καθαρό πέναλτι πάνω στον Τάνκοβιτς, από σπρώξιμο του Κάστανο.

Ωστόσο, το… στόρυ έχει και συνέχεια, από τη στιγμή που και ο VAR, δεν έχει κάνει λίγα στην ΑΕΚ. Ο λόγος για τον διαιτητή Φωτιά, ο οποίος έχει στερήσει ήδη 2 βαθμούς φέτος από την ΑΕΚ, από τη στιγμή που ήταν ο διαιτητής στην αναμέτρηση της Κρήτης, όπου έκανε ό,τι μπορούσε έτσι ώστε να μην φύγει η ΑΕΚ από το «Γεντί Κουλέ» με τους τρεις βαθμούς.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X