Το ντέρμπι στον άσο και ο Ζαραλίκος!

Το ντέρμπι στον άσο και ο Ζαραλίκος!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην υποχρέωση της ΑΕΚ, στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και αναμενόμενα καταπιάνεται με το θέμα της ημέρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού περάσαμε μια εβδομάδα γεμάτη ένταση και απρόσμενες εξελίξεις ελέω ανικανότητας της Πολιτείας και της ΕΛ.ΑΣ. φτάσαμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ το οποίο -δεν παίρνουμε ποτέ και όρκο στην Μπανανία που ζούμε- αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή. Είπαμε χρειάστηκε πρώτα να γίνει ένας μικρός (έως μεγάλος) χαμός για να συμβεί το αυτονότητο: να έχουμε κανονικά σέντρα την ημέρα και την ώρα που είχε οριστεί η διεξαγωγή του Αθηναϊκού ντέρμπι…

Πολλά γράφτηκαν, περισσότερα ειπώθηκαν, το δια ταύτα και το μόνο πραγματικό συμπέρασμα είναι πως όσοι προσπάθησαν με μεγάλο ζήλο να πετύχουν την αναβολή, δεν τα κατάφεραν. Γεγονός που συνιστά τεράστια νίκη για την ΑΕΚ και τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια εποχή όπου στη χώρα επιβάλλεται το οτιδήποτε έπειτα από απόφαση του ενός! Αυτό επιδιώχθηκε να συμβεί και στο ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό: να αναβληθεί η αναμέτρηση επειδή το ήθελε ένας για το συμφέρον της ομάδας του και όχι της κυβέρνησής του!

Εννοείται πως δεν είμαστε τίποτα χθεσινοί και ηλίθιοι: τώρα κι αν απαιτείται ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή και μπόλικο μυαλό. Διότι προφανέστατα και θα υπάρχει ξανά σχέδιο για να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι που λειτουργούν με σκοπό την εξυπηρέτηση των ερυθρόλευκων συμφερόντων. Και πάλι η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό. Ο κόσμος της ΑΕΚ γνωρίζει, έχει εμπεδώσει όπως όλοι στην Ελλάδα τι συμβαίνει και γιατί… Δεν θα πέσει στην παγίδα όπως δεν το έκανε με Άρη και Ολυμπιακό.

Το θέμα που θα μας απασχολήσει από το απόγευμα της Κυριακής έως και την ολοκλήρωση της αναμέτρησης θα (πρέπει να) είναι το αγωνιστικό και μόνο αυτό! Τίποτα άλλο… Μόνο όσα θα συμβούν στο χορτάρι στο γνήσιο ντέρμπι του πρωταθλήματος, στο Αθηναϊκό, όπου υπάρχει ένα και μόνο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ: η νίκη… Το ματς αυτό πρέπει με κάθε (νόμιμο φυσικά) τρόπο να πάει στον άσο!

Να ξεκινήσει και να τελειώσει στον άσο…

Εννοείται πως μόνο εύκολο δεν θα είναι… Πότε ήταν άλλωστε; Οι πράσινοι πάντα, διαχρονικά, μας έβαζαν δύσκολα στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Αυτό θα συμβεί και τώρα. Το έκαναν και με τους άλλους… Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να τους κερδίσουν στο Φάληρο τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν και μεγαλύτερα προβλήματα (αγωνιστικά πάντα). Με τον ΠΑΟΚ αν δεν υπήρχε το απόλυτα τηλεοπτικό (σωστό ωστόσο) πέναλτι που κέρδισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης πολύ δύσκολα θα πήγαινε στο διπλό η αναμέτρηση.

Με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένα καλύτερος από πέρυσι… Ωστόσο όπως και να ‘χει το ντέρμπι αυτό θα εξαρτηθεί από την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ και τον παράγοντα τύχη. Θα πρέπει η επιθυμία να είναι στο μέγιστο, η συγκέντρωση να ξεπεράσει το… 100% και η διαφορά να υπάρχει και στην λεπτομέρεια στο παιχνίδι των δυο αντιπάλων (προφανώς υπέρ της ΑΕΚ). Η ομάδα του Γιαννίκη πρέπει να αποδείξει στο χορτάρι ότι είναι καλύτερη του αντιπάλου της σε ποιότητα, τακτική και επιλογές, στο ρόστερ της κοινώς… Μπορεί στα «χαρτιά» να φαίνεται έτσι αλλά ΔΕΝ αρκεί!

Νομίζω πως όλο το παρασκήνιο της διεξαγωγής του αγώνα έχει δώσει το επιπλέον κίνητρο που χρειαζόταν η ομάδα για να κερδίσει. Έχουν λάβει το μήνυμα άπαντες ότι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, απ’ την αρχή της σεζόν και ακόμη περισσότερο τώρα που φτάνουμε στην ολοκλήρωση του πρώτου μισού του μαραθώνιου του πρωταθλήματος, μόνο την ΑΕΚ βλέπουν σαν ουσιαστική απειλή!

Για να συνεχίσει να τον απειλεί η ομάδα πρέπει να πάρει το ματς με τον Παναθηναϊκό, να κάνει το δυο στα δυο και να πάει με ψυχολογία και λύσσα στην Τρίπολη για να βγάλει ένα πρόγραμμα τριών αγώνων μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό (με διαιτητική απόφαση). Αν το καταφέρει θα ‘χει αποδείξει ότι είναι ΕΔΩ και θα παραμείνει για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου. Με τον κόσμο στο πλευρό της, την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, κίνητρο και καλή ψυχολογία, το ντέρμπι πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει στον άσο…

Τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ και τους έδιωξε το κοινο!

Ένα ματς το οποίο θα επιλέξει να παρακολουθήσει ο αγαπημένος μας Χριστόφορος Ζαραλίκος. Τώρα δεν θα του αρέσει και ιδιαίτερα που τον θυμηθήκαμε με αφορμή αυτό που έγινε στην παράστασή του, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να συμβεί και διαφορετικά. Ζούμε σε μέρες που συμβαίνουν πράγματα, τα οποία μπορεί ευτυχώς λόγω social media να μην περνάνε χωρίς να γίνουν μέγα θέμα, αλλά δεν έχουν προηγούμενο! Στιγμές ξεκάθαρης προσπάθειας να βιαστεί η Δημοκρατία!

Καλογυμνασμένα αγόρια (sic), κάποιοι με τη ταμπέλα «διάσημοι» που την έχουν ακούσει περίεργα και ένα Κράτος ανύπαρκτο που όχι απλά δέχεται να υπάρχουν τραμπούκοι αλλά να λειτουργούν και στο όνομά του! Σε μια εποχή που όλοι έγραψαν για το περιστατικό και όσα είπε κάποια ανύπαρκτη χρησιμοποιώντας το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά την ίδια ώρα στο 99.9% των Μέσων δεν διαβάσαμε ΠΟΥΘΕΝΑ για ποιον έλεγε αυτός ο Ζαραλίκος και προκλήθηκε αυτή η αντίδραση και η αναφορά στον ιδιοκτήτης της ΑΕΚ…

Ούτε καν το όνομά του… Καμία ντροπή στα ΜΜΕ. Έπαιξε παντού για τα κλικ φυσικά το όλο σκηνικό. Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη όμως; Το είδατε κάπου στα Μέσα που έπαιξαν το θέμα; ΠΟΥΘΕΝΑ ντε… Απίθανα πράγματα! Ειλικρινά συγκλονιστικό φαινόμενο το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν ξανά και ξανά! Ωστόσο ας το προσπεράσουμε να μείνουμε στο ευχάριστο της υπόθεσης: τους ξεφτίλισε το κοινό. Εδώ αρχίζουν και τελειώνουν όλα, εδώ κερδίσαμε! Κι αυτό οφείλουμε να αναδείξουμε.

Δίχως βία, λεκτική ή σωματική, χωρίς να επιβληθούν άλλα καλογυμνασμένα αγόρια για να διαπιστωθεί ποιος την έχει πιο… μεγάλη (την πλάτη ντε), μόνο με την αντίδραση του κοινού που βρισκόταν στην παράσταση και παρά το σοκ του αντέδρασε και τους υποχρέωσε με το τρόπο του να αποχωρήσουν. Τους έδειξε την έξοδο και με το τρόπο αυτό τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ κυριολεκτικά. Όταν θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό, τότε και μόνο τότε, θα ‘χουμε μέλλον και θα κερδίσουμε, τότε μόνο…Το ντέρμπι στον άσο και ο Ζαραλίκος!

Υγ: Το έργο (και) της υπογειοποίησης απέχει ελάχιστα για την ολοκλήρωσή του. Το όνειρο έπαψε να είναι… όνειρο, είναι πραγματικότητα, όσο και να μας πολέμησαν, όσο και να προσπάθησαν, το σπίτι μας είναι και ΠΑΛΙ εκεί που για πολλά χρόνια τα όνειρά μας ήταν μπάζα… Εκεί ΟΛΑ θα αλλάξουν για εμάς αλλά και τους… εχθρούς μας και όσους μπορεί να βλέπουν το ΟΑΚΑ χώρο για να σουλατσάρουν άνετα και με υφάκι ειρωνικό και απαξιωτικό στον κόσμο της ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει για το γήπεδο στα Σπάτα σε ότι αφορά την ολοκλήρωσή του. Αυτά τα έργα απογειώνουν το club και θα το καταλάβουμε – εμπεδώσουμε όταν λειτουργήσουν… Ακόμη δεν έχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ! Λογικό λοιπόν εμάς να πολεμούν, μόνο εμείς μπορούμε, μόνο εμείς μπορούσαμε πάντα γι’ αυτό ΔΕΝ μας άφηναν… Τι απαιτείται από εμάς; Συσπείρωση… Αυτό είναι το κλειδί για να πετύχουμε. Συσπείρωση και δίπλα Της ακόμη και στις στραβές!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X