Αδιανόητα σκηνικά: H Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους διέκοψαν την παράσταση του Ζαραλίκου, γιατί τους… έθιξε τον Μαρινάκη! (VIDEO)

Αδιανόητα σκηνικά: H Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους διέκοψαν την παράσταση του Ζαραλίκου, γιατί τους… έθιξε τον Μαρινάκη! (VIDEO)

Τρομερά σκηνικά στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου με την Σάσα Σταμάτη να την... πέφτει στον κωμικό λόγω Βαγγέλη Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερές και θλιβερές  καταστάσεις εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη» και στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου «200 χρόνια δανεικά».

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «katiousa.gr» η παράσταση διακόπηκε για λίγη ώρα από… ομάδα θεατών, που δρούσαν σαν μπράβοι του Βαγγέλη Μαρινάκη και διέκοψαν την παράσταση, με το «έτσι θέλω», όταν άκουσαν τον Ζαραλίκο να αναφέρεται σατιρικά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, μέσα σε αυτή την… ομάδα θεατών είναι η  Σάσα Σταμάτη, που εργάζεται στον όμιλο του Μαρινάκη – «Παραπολιτικά»- και κάνει αδιανόητο πέσιμο στον Ζαραλίκο στο σημείο που αναφέρεται στον Μαρινάκη, ενώ φαίνεται να έχει ως συνοδεία μπράβους!

Στις ερασιτεχνικές λήψεις από τους θεατές της παράστασης, φαίνεται η εξέλιξη του επεισοδίου, με το κοινό να μπαίνει ασπίδα μπροστά στον Ζαραλίκο, ενώ ακούμε μεταξύ άλλων τον ηθοποιό να απαντά στους «θιγμένους»: «δεν είμαι φίλος του Μελισσανίδη».

Όπως φαίνεται, το κοινό πέταξε έξω τους εισβολείς και η παράσταση ολοκληρώθηκε -ας πούμε- κανονικά. Λίγη ώρα μετά, ο κωμικός πόσταρε στο προφίλ του στο twiiter το παρακάτω μήνυμα που απευθύνεται ευθέως στον… φιλελεύθερο πρωθυπουργό της χώρας.

Δείτε βίντεο και το αδιανόητο «ντου» στον Ζαραλίκο από την Σταμάτη

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X