Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του κορωνοϊού παγκόσμια- Σε συναγερμό για την μετάλλαξη Όμικρον (VIDEO)

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του κορωνοϊού παγκόσμια- Σε συναγερμό για την μετάλλαξη Όμικρον (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων κορωνοϊού παγκόσμια καθώς και ο αριθμός των θανάτων που σε μερικές χώρες όπως Βρετανία και Τουρκία σημειώνει ρεκόρ. Επιβεβαιώθηκαν και άλλα κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στη Βρετανία. Δύο κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στη Βραζιλία, τα πρώτα στη Λατινική Αμερική.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά της Covid-19, για τον οποίο η Γερμανία αρνείτο να ακούσει πριν από μερικούς μήνες, θα αποτελέσει αντικείμενο πρότασης νόμου που θα κατατεθεί στο κοινοβούλιο πριν από το τέλος της χρονιάς, σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η έξαρση των μολύνσεων, ανακοίνωσε ο μελλοντικός καγκελάριος ‘Ολαφ Σολτς.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουν οι ειδικοί αν η παραλλαγή Όμικρον του SARS-CoV-2 προκαλεί σοβαρότερη ασθένεια, όμως οι πρώτες πληροφορίες από τη Νότια Αφρική υποδηλώνουν ότι τα συμπτώματα δεν είναι ασυνήθιστα, δήλωσε απόψε ο Άντονι Φάουτσι. Ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος ανέφερε ότι μέχρι σήμερα το πρωί είχαν καταγραφεί 226 επιβεβαιωμένα κρούσματα της παραλλαγής σε 20 χώρες, όχι όμως και στις ΗΠΑ.

Τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά μέρα με την μέρα και όπως εκτιμούν οι ειδικοί, η Ευρώπη βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα της πανδημίας το οποίο θα μεγαλώσει κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Μόνο την Τρίτη καταγράφηκαν παγκόσμια 587,973 νέα κρούσματα μέσα σε 24 ώρες, και 7.840 νέοι θάνατοι. Από αυτά, 355.984 καταγράφηκαν ΜΟΝΟ στην Ευρώπη ενώ 4.378 ήταν οι νέοι θάνατοι στην Γηραιά Ήπειρο.

Παγκοσμίως μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 263,057,247 κρούσμτα και 5,233,344 θάνατοι. Συνολικά 237,584,572 έχουν αποθεραπευτεί.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X