Νίκησε την Νόριτς του Γιαννούλη και πάει για την άνοδο στην Premier League η Λιντς

Νίκησε την Νόριτς του Γιαννούλη και πάει για την άνοδο στην Premier League η Λιντς
Photo Credits: INTIME

Ήττα για τη Νόριτς του Γιαννούλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Λιντς ισοπέδωσε στο Elland Road την Νόριτς  του Δημήτρη Γιαννούλη με 4-0, έκλεισε θέση στον τελικό ανόδου της Championship στο Γουέμπλεϊ και περιμένει την Σαουθάμπτον ή την Γουέστ Μπρομ για το ματς των 200 εκατομμυρίων λιρών!

Ετσι, μετά από 3,5 χρόνια στα «Καναρίνια», ο Δημήτρης Γιαννούλης αποχωρεί από τους Άγγλους ως ελεύθερος, με την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του.

Το 0-0 των δύο ομάδων στο πρώτο ματς στην έδρα της Νόριτς άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο «σπίτι» της Λιντς, όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7ο λεπτό ο Ίλια Γκρούεφ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στα «Παφώνια».

Η Λιντς συνέχισε με αμείωτο ρυθμό και στο 20′ ο Γιοέλ Πιρού διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Νόριτς, που δεν μπορούσε να βγάλει αντίδραση, με τους φιλοξενούμενους να μοιάζουν… ζαλισμένοι στον αγωνιστικό χώρο κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Λιντς με τον Ρούτερ στο 40′ να διαμορφώνει το 3-0.

Τα «Παγώνια» βρήκαν και τέταρτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σάμερβιλ να βάζει το κερασάκι στην… τούρτα στο 68ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0, με την Λιντς να παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό ανόδου στην Premier League, όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Σαουθάμπτον και την Γουέστ Μπρομ, που αναμετρώνται την Παρασκευή (17/5, 22:00) στη  δική τους ρεβάνς (0-0 ο πρώτος αγώνας).

Σταύρος Καζαντζόγλου: Η ΑΕΚ πρέπει να βγει πιο ισχυρή απ' αυτόν τον εφιάλτη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X