Ντέμης για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: «Από τα πιο κυριαρχικά παιχνίδια της Ενωσης - Η καλύτερη εμφάνιση φέτος»

Ντέμης για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: «Από τα πιο κυριαρχικά παιχνίδια της Ενωσης - Η καλύτερη εμφάνιση φέτος»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαϊδης για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην καθιερωμένη του εκπομπή στην συνδρομητική τηλεόραση, σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο παλαίμαχος φορ και πρώην πρόεδρος της Ενωσης τόνισε πως η νίκη της ΑΕΚ ήταν δίκαιη 100%, ενώ με ξεκάθαρο τρόπο δήλωσε πως ήταν καλύτερη φετινή εμφάνιση της Ενωσης μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ο Ντέμης για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Ντέμης στη Nova και στο Monday FC για τη νίκη της ΑΕΚ

«Είδα την καλύτερη ΑΕΚ που έχω δει φέτος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είχε συνέπεια, δηλαδή μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι μέσα στα Γιάννενα, η ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ καλή. Ηταν και πάλι με την πλάτη στον τοίχο, όπως και στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, έτσι και τώρα με το που ξεκίνησε το παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ, δεν έχει καμία σημασία αν το γκολ μπήκε αργά, θα έπρεπε να κερδίζει. Από τα πιο κυριαρχικά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Ο Γιαννίκης ρίσκαρε και καλά έκανε. Βέβαια βρήκε απέναντί του τον ΠΑΣ, ο οποίος μια χαρά βολευόταν με το «Χ», γιατί έβλεπε μια ΑΕΚ που ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη. Οπότε ρίσκαρε ο Γιαννίκης και του βγήκε. Δεν μπήκαν άλλα γκολ, μπήκε του Σάκχοφ. Λογικό το αποτέλεσμα, με 18-8 τελικές υπέρ της ΑΕΚ. Εκπληκτικά τα νούμερα της ΑΕΚ στα στατιστικά. To πιο καλό ματς της ΑΕΚ με έναν τρομερό Σιμόες, ενώ ακολούθησε πολύ καλά και ο Μάνταλος», είπε χαρακτηριστικά στον σχολιασμό του ματς της ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαϊδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X