«OPAP Arena»: Δόθηκαν οι δύο πρώτες σουίτες του γηπέδου της ΑΕΚ με 10ετή μίσθωση!

«OPAP Arena»: Δόθηκαν οι δύο πρώτες σουίτες του γηπέδου της ΑΕΚ με 10ετή μίσθωση!
Photo Credits: INTIME

Ιστορικό γεγονός για την OPAP ARENA με δύο σουίτες της να έχουν βρει ήδη κάτοχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός επικρατεί με τις σουίτες της OPAP Arena!

Αρχικά, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΑΕΚ δύο σουίτες του γηπέδου της Ενωσης βρήκαν ήδη κάτοχο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δυο μεγάλες εταιρίες που αγόρασαν δύο σουίτες στο γήπεδο της ΑΕΚ και μάλιστα με δεκαετή μίσθωση, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Εκτός αυτούς, έχει ήδη αρχίσει να επικρατεί πανζουρλισμός ως προς τη ζήτηση των σουιτών με συνεχή τηλεφωνήματα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ από νέους ενδιαφερόμενους. Αυτοί είναι τόσο ιδιώτες, όσο και άλλες μεγάλες εταιρίες.

Σύμφωνα με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η προτεραιότητα διάθεσης των σουιτών καθορίζεται από τα εξής κριτήρια. Αρχικά,  οι εταιρίες που ενδιαφέρονται για μακρόχρονη μίσθωση, όπως έγινε με τις δυο πρώτες. Τα μέλη της «G20», δηλαδή της ομάδας επιχειρηματιών που έχουν συνεισφέρει για το νέο γήπεδο. Ta members, δηλαδή τα VIP διαρκείας που υπάρχουν ήδη στην ΑΕΚ.

Τον Ιανουάριο μάλιστα θα υπάρξει αναλυτική επίσημη ενημέρωση επί του θέματος όσο πλησιάζουμε προς τη… μετακόμιση στο νέο γήπεδο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X