Καν: «Συγχαρητήρια στον Μέσι, αλλά ο Λεβαντόφσκι άξιζε την Χρυσή Μπάλα»

Καν: «Συγχαρητήρια στον Μέσι, αλλά ο Λεβαντόφσκι άξιζε την Χρυσή Μπάλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όλιβερ Καν συνεχάρη τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της έβδομης Χρυσής Μπάλας στην καριέρα του, αλλά τόνισε πως αυτός που άξιζε το βραβείο ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η βράβευση του Μέσι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν CEO των Βαυαρών ναι μεν έδωσε συγχαρητήρια στον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά εξέφρασε τις αντιρρήσεις του.

«Συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άξιζε τη Χρυσή Μπάλα, όπως άξιζε και πήρε το βραβείο του καλύτερο επιθετικού της χρονιάς, γιατί τα πηγαίνει εξαιρετικά κάθε μέρα εδώ και χρόνια. Ακόμη και χωρίς τη Χρυσή Μπάλα, ο Λεβαντόφσκι έχει φτάσει εδώ και καιρό στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω πόσα ρεκόρ θα κάνει με τον σύλλογό μας στο μέλλον. Θα είναι και πάλι υποψήφιος για την Χρυσή Μπάλα, το επόμενο έτος».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X