Ο Μπακάκης μιλά με την Λας Πάλμας!

Ο Μπακάκης μιλά με την Λας Πάλμας!
Photo Credits: INTIME

Ο Μιχάλης Μπακάκης ψάχνει ομάδα για να πάει τον προσεχή Ιανουάριο και η προοπτική της Λας Πάλμας τον... δελεάζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης μετά την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και την προσθήκη του Λάζαρου Ρότα στο rotation της θέσης του δεξιού μπακ πήρε το… μήνυμα.

Ο Ρότα μαζί με τον Κλεμάν Μισελέν ήταν οι πρώτες επιλογές του νέου προπονητή, με τον Μπακάκη να μένει εκτός πλάνων.

Μία απόφαση που είχε πάρει η διοίκηση από το καλοκαίρι, μετά τα διπλά ματς με την Βελέζ, αλλά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε πάρει… πάνω του την απόφαση να μην «κόψει» τον έμπειρο Μπακάκη.

Τώρα όμως τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν. Ο Μπακάκης είναι 100% εκτός πρώτης ομάδας και επιλέγει ο ίδιος παιχνίδια της ΑΕΚ Β’ για να παραμένει ενεργός και να μπορεί να έχει αγωνιστικό ρυθμό στην Super League 2. Έτσι, έπαιξε με Καλαμάτα στα Σπάτα και Παναθηναϊκό Β’ στην Λεωφόρο, όπου και ήταν MVP με δύο ασίστ.

Στόχος του 30χρονου μπακ είναι τον Ιανουάριο να βρίσκεται σε άλλη ομάδα για να αγωνιστεί. Και αυτό «βλέπει» να γίνεται μόνο στο εξωτερικό, παρότι υπήρχε και σενάριο για επιστροφή του στον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Sportime.gr, ο Μπακάκης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Λας Πάλμας μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Σέρβος πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και νυν στέλεχος της ισπανικής ομάδας (στην 6η θέση της Β’ Ισπανίας και μέσα στα πλέι οφ ανόδου) έχει σε εκτίμηση τον έμπειρο αμυντικό και δεν αποκλείεται να καταφέρει να ολοκληρώσει την μετακίνηση του τον Γενάρη. Αλλωστε έχει πολύ καλές σχέσεις με την διοίκηση της ΑΕΚ και μέσω της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μπακάκης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και μένει να φανεί αν θα αποχωρήσει ελεύθερος ή με δανεισμό από την Ενωση. Ο ίδιος θα προτιμούσε ελεύθερος αφού είναι εκτός ομάδας, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν είχε αρνηθεί το σχετικό αίτημα του.

Ο Μπακάκης βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2014 και την εποχή της Β’ εθνικής και με τα «κιτρινόμαυρα» κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος το 2016, το Πρωτάθλημα το 2018 και να μπει στην Εθνική ομάδα όπου έχει αγωνιστεί 20 φορές με τελευταίο ματς το καλοκαίρι του 2021 κόντρα στην Νορβηγία. Και ένας από τους στόχους του είναι να επιστρέψει στην Εθνική, μέσα από την μεταγραφή του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X