Ουισκόνσιν: Ο ράπερ που είναι ύποπτος για την τραγωδία στη χριστουγεννιάτικη παρέλαση (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ουισκόνσιν: Ο ράπερ που είναι ύποπτος για την τραγωδία στη χριστουγεννιάτικη παρέλαση (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενας 38χρονος ράπερ είναι ο βασικός ύποπτος για την αιματηρή παράσυρση ατόμων σε χριστουγεννιάτικη παρέλαση στις Γουοκέσα της πολιτείας του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, δράστης της σοκαριστικής επίθεσης είναι πιθανόν ο 38χρονος ράπερ Darrell Brooks που είναι γνωστός ως «Mathboi Fly». Μάλιστα σε βίντεο κλιπ του φαίνεται να τραγουδά μπροστά από ένα κόκκινο SUV, ίδιο με αυτό που παρέσυρε παιδιά και ενήλικους στην πόλη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 5 άτομα και να τραυματιστούν άλλα 40.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, το SUV εικονίζεται να κινείται με ταχύτητα προς τα νώτα ανθρώπων που παρελαύνουν και χτυπάει πάνω από δέκα. Θεατές τρέχουν να προσφέρουν βοήθεια. Σε άλλο βίντεο, αστυνομικός εικονίζεται να πυροβολεί εναντίον του αυτοκινήτου προτού αυτό πέσει πάνω σε μπάρες που είχαν στηθεί για την παρέλαση.

Διαβάστε περισσότερα για τον ράπερ που είναι ύποπτος για την τραγωδία στη χριστουγεννιάτικη παρέλαση

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X