ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η δουλειά που βγήκε, οι επιλογές που δεν βγήκαν

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η δουλειά που βγήκε, οι επιλογές που δεν βγήκαν
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr βάζει στο μικροσκόπιο το πρώτο ντέρμπι του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως όταν το πρώτο γκολ που δέχεται η ΑΕΚ έρχεται πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, το δεύτερο είναι η συνέχεια μιας φάσης που δεν έπρεπε να «μετρήσει» ποτέ και το τρίτο είναι μια μεγαλοπρεπής… «ασίστ» από δικό σου παίκτη, δεν υπάρχει τίποτα που ο προπονητής να μπορεί να κάνει από τον πάγκο. Εξ ου και ο Αργύρης Γιαννίκης μετά το 0-1 έμοιαζε αποσβολωμένος και μετά το 1-3 πέταξε μ’ όλη την δύναμη του ένα μπουκάλι νερό.

Κατά τα άλλα, μέσα στο ντέρμπι υπήρχαν στοιχεία της δουλειάς που έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ όλες τις προηγούμενες μέρες στα Σπάτα και βγήκαν. Όμως υπήρχαν και επιλογές που έκανε για το αρχικό σχήμα, οι οποίες δεν βγήκαν. Η δουλειά του Γιαννίκη πάνω στο ματς, φάνηκε από τον τρόπο που προσπάθησε να πιέσει τον Ολυμπιακό πάνω στην πάνω και να τον «τρέξει» κυρίως από τα άκρα. Το δεύτερο στοιχείο του βγήκε πολύ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν έγιναν σωστά οι τελικές πάσες. Επίσης ο προπονητής της ΑΕΚ φάνηκε να έχει δουλέψει και στο κομμάτι του χαρακτήρα της ομάδας και ως απότοκο ήταν να βγάλει αντίδραση και μετά το 0-1 και μετά 1-2, αλλά ακόμα και μετά το 1-3

Όσον αφορά τις επιλογές, ο Γιαννίκης προτίμησε να ξεκινήσει με τον Λιβάι στο βασικό σχήμα αντί για τον Άμραμπατ. Και μάλιστα έκανε το τρικ να τον ξεκινήσει στο αριστερό άκρο, κάτι που άλλαξε από το 10ο λεπτό και μετά, αλλά το ξαναδοκίμασε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Δεν του βγήκε αυτή η επιλογή, εξ ου και ο Αμραμπατ μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και μάλιστα είχε και καλή παρουσία. Επίσης δεν του βγήκε και η επιλογή του Μισελέν στο δεξί άκρο της άμυνας, παρότι με την εικόνα που είχε ο Ρότα στο ματς με τον Απόλλωνα, δεν είχε επί της ουσίας άλλο δρόμο.

Τις παρεμβάσεις από τον πάγκο της ΑΕΚ τις έκανε νωρίς και ήταν σωστές. Με πρώτη αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και τρεις μαζεμένες όταν έγινε το 1-3, με φρεσκάρισμα σε τρεις θέσεις που ξεκάθαρα το είχε ανάγκη η ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X