ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Ντροπή!»

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αιφνιδιάστηκε με το γκολ του Ολυμπιακού στο 2ο λεπτό, αλλά αντέδρασε άμεσα και στο 15′ ισοφάρισε με κεφαλιά του Αραούχο.

Στη συνέχεια η Ενωση πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, είχε πολλά στημένα, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Στο 35′ έγινε η φάση που σημάδεψε το πρώτο μέρος, με τον Βράνιες να δέχεται καθαρό σπρώξιμο μέσα στην περιοχή, αλλά διαιτητής και VAR δεν έδωσαν τίποτα, και στην εξέλιξη της φάσης ο Ελ Αραμπί έκανε το 1-2. Μια φάση που αλλοιώνει 100% το σκορ του ντέρμπι.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Ένα ημίχρονο με πολλά περίεργα… Η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ στο πρώτο σουτ του ματς που βρήκε και στο κεφάλι του Σιμόες. Ισοφάρισε, πήρε τα ηνία του ματς, πίεσε τον Ολυμπιακό και αντί να βρει πέναλτι στο καθαρό σπρώξιμο του Μασούρα στον Βράνιες, είδε τον Αραμπί να κάνει το 1-2! Απίστευτο και όμως έγινε. Η ΑΕΚ παίζει ως πολύ καλή ομάδα, μπορεί να κάνει καλύτερα και αποτελεσματικότερα πράγματα στο χορτάρι με την μπάλα αλλά πίσω η αμυντική της εικόνα δίνει… δικαιώματα. Και τα 2 γκολ σε ένα ημίχρονο με 2,5 φάσεις είναι πάρα πολλά. Η ΑΕΚ πρέπει να αντιδράσει, να βρει την ισοφάριση και η είσοδος του Αμραμπατ μοιάζει μονόδρομος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Ντροπή, δεν σέβονται τίποτα…

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στο πρώτο ημίχρονο αφού πριν το 1-2 του Ελ Αραμπί, ο Μασούρας έχει σπρώξει τον Βράνιες μέσα στην περιοχή του ΟΣΦΠ. Είναι φάση που ένα πολύ πιθανό 2-1 μετατρέπεται σε 1-2. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα στο κάθετο ποδόσφαιρο που παίζουν οι φιλοξενούμενοι. Είναι αδιανόητο ότι με τη σέντρα δική της, η ΑΕΚ κάνει λάθος, δίνει κόρνερ στα τριάντα δευτερόλεπτα και βρίσκεται πίσω στο σκορ στο πρώτο λεπτό. Παρόλο αυτά, συνέρχεται στη συνέχεια, ισοφαρίζει με τον Αραούχο, αλλά έχει ένα δισταγμό στην επίθεση, ιδιαίτερα στο να σουτάρει.
 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X