«Τρένο» χωρίς φρένα η ΑΕΚ Β', καθάρισε (2-1) και την ΑΕ Καραϊσκάκης

«Τρένο» χωρίς φρένα η ΑΕΚ Β', καθάρισε (2-1) και την ΑΕ Καραϊσκάκης
Photo Credits: INTIME

Μπαλάρα και νέα νίκη για την ομάδα του Οφρυδόπουλου, με γκολάρες Κορνέζου και Κοσίδη έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με φοβερή εμφάνιση η ΑΕΚ Β’ κέρδισε με 2-1 και την ΑΕ Καραϊσκάκης και έκανε το 3 στα 3 στην Super League 2.

Η Ένωση κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και αν οι ποδοσφαιριστές ήταν πιο προσεκτικοί στην εκτέλεση, το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Κυρίαρχη στο πρώτο μέρος

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου απείλησε για πρώτη φορά στο 13′. Ήταν η φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Μιτάι που έκανε ωραία συρτή σέντρα με τον Κοσίδη να τελειώνει με τη μία τη φάση και την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 18′ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ακόμη μία φάση. Εξαιρετική ενέργεια και σουτ από τον Γιούση με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Χουάντερον να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 29ο λεπτό ήρθε το 1-0 για την Ένωση. Ο Χρήστος Γιούσης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Κορνέζος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δεν σταμάτησε, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 32′ άγγιξε το 2-0 με τον Χριστόπουλο, για να πάρει τη σκυτάλη στο 33′ ο Μουστακόπουλος. Το 1-0 δεν άλλαξε έως το ημίχρονο, με την ΑΕΚ Β να δείχνει σαφέστατα, κυρίαρχη στο ματς.

«Καθάρισε» το ματς στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση έκανε συντήρηση δυνάμεων, κρατώντας εύκολα τον Καραϊσκάκη μακριά από την περιοχή της και στο 73ο λεπτό ήρθε το 2-0. Ο Γιούσης κέρδισε πέναλτι από τον Φετεινίδη με τον Κοσίδη να ευστοχεί.

Το μόνο που κατάφερε ο Καραϊσκάκης ήταν να μειώσει στο 80ο λεπτό με τον Ναζίμ αλλά στα υπολειπόμενα λεπτά δεν απείλησε περαιτέρω την εστία του Χατζηεμμανουήλ. Η τελευταία ευκαιρία σημειώθηκε στο 89ο λεπτό με τον Γερολέμου να εκτελεί φάουλ και τον Χουάντερσον να διώχνει με δυσκολία.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr.

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Λάτσι, Κορνέζος, Μιτάι, Μπάμπης (65′ Ρουκουνάκης), Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης (79′ Παρράς), Μουστακόπουλος (88′ Γερολέμου), Χριστόπουλος (65′ Γκαρσία), Κοσίδης (79′ Ιατρούδης).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Τζουγκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Φετεινίδης, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Δερμιτζάκης (67′ Ρουμπανγκούγκα), Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (67′ Γαλεάδης), Σταματής, Ναζίμ, Βαφειάδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X