Παραδοχή Ελευθερόπουλου: «Ο Ολυμπιακός δεν θα είχε πάρει όλα τα πρωταθλήματα, αν δεν είχε τα ηνία στο ποδόσφαιρο!» (VIDEO)

Παραδοχή Ελευθερόπουλου: «Ο Ολυμπιακός δεν θα είχε πάρει όλα τα πρωταθλήματα, αν δεν είχε τα ηνία στο ποδόσφαιρο!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ωμή παραδοχή από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για τα χρόνια της παράγκας του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παραδέχθηκε με ωμότητα την «παράγκα» του Ολυμπιακού από το 1996 και ουσιαστικά δημοσίως ανέφερε ότι ο ΟΣΦΠ δεν θα είχε κατακτήσει όλα τα πρωταθλήματα αν δεν είχε τα ηνία εξωαγωνιστικά.

Συγκεκριμένα, o τερματοφύλακας της εποχής που η ομάδα του Πειραιά τραμπούκιζε με κάθε τρόπο κάθε αντίπαλο, έπαιρνε ό,τι ήθελε, όποτε ήθελε λειτουργώντας σαν «εγκληματική οργάνωση» κατά του ποδοσφαίρου, μίλησε σε βίντεο του καναλιού Betarades στο Youtube.

Εκεί, ρωτήθηκε o Ελευθερόπουλος για την λεγόμενη «20ετία» του Ολυμπιακού και την παράγκα για να απαντήσει ότι η ομάδα του Πειραιά είχε βοήθεια από τη διαιτησία, αλλά πολλά από όσα κατέκτησε θα τα… κατακτούσε και χωρίς αυτή.

«Κάθε τετραετία, επταετία, δεκατία υπάρχει κάποιος που έχει τα ηνία και έχει τη βοήθεια. Υπήρχε η δεκαετία του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού. Είναι η πραγματικότητα. Νομίζω όμως πως είχαμε τέτοια ομαδάρα που πολλά από αυτά, όχι όλα, θα τα είχαμε κατακτήσει» είπε χαρακτηριστικά ο Ελευθερόπουλος.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξη του στους betarades.gr:

Δείτε όλη την συνέντευξη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X