Προκριματικά Μουντιάλ: Πρόκριση για Ολλανδία, στα μπαράζ Τουρκία και Ουκρανία (VIDEO)

Προκριματικά Μουντιάλ: Πρόκριση για Ολλανδία, στα μπαράζ Τουρκία και Ουκρανία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα έγιναν στους αποψινούς αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με επτά αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Στο Ρότερνταμ, η Ολλανδία δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε τη Νορβηγία με 2-0 με γκολ του Μπέργκβαϊν στο 87ο λεπτό και του Ντεπάι στο 91ο λεπτό και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλό της και την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ.


Στην Ποντγκόριτσα, το Μαυροβούνιο φιλοξένησε την Τουρκία με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Φάτος Μπετσιράι αλλά την Τουρκία με γκολ των Ακτούργκογλου και Κιοκτσού να παίρνει τη νίκη με 2-1 και να εξασφαλίζει την θέση στα πλέι οφ.




Στο Ελσίνκι, η Γαλλία δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Φινλανδία, την οποία κέρδισε εύκολα με 2-0 με γκολ των Μπενζεμά και Εμπαπέ.



Σημαντική νίκη πέτυχε στη Ζένιτσα επί της Βοσνίας η Ουκρανία με 2-ο με γκολ των Ζιντσένκο και Ντόβμπικ και προκρίθηκε στα πλέι οφ, προσπερνώντας τη Φινλανδία.


Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, η Λετονία κέρδισε με 3-1 το Γιβραλτάρ, η Τσεχία με 2-0 την Εσθονία ενώ Ουαλία και Βέλγιο έμειναν στο 1-1.



LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X