Λεμπρόν Τζέιμς: Χάνει το ματς με τους Μπακς, ελπίδες να προλάβει Σέλτικς

Λεμπρόν Τζέιμς: Χάνει το ματς με τους Μπακς, ελπίδες να προλάβει Σέλτικς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση φαίνεται πως είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Ο «Βασιλιάς» βρίσκεται εκτός παρκέ από τις 3 Νοεμβρίου και το παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Χιούστον Ρόκετς.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο 36χρονος super star ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στους κοιλιακούς. Μάλιστα, υπήρχαν φήμες ότι μπορεί να μείνει εκτός ακόμα και για δύο μήνες, αφού τέτοιου είδους τραυματισμοί κρύβουν «παγίδες».

Παρ’ όλα αυτά, τα νέα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι ενθαρρυντικά με το «ESPN» να αναφέρει ότι υπάρχει αισιοδοξία πως ο ΛεΜπρόν μπορεί να επιστρέψει στη δράση μέσα στην εβδομάδα! Όπως σημειώνεται είναι πολύ πιθανό να βρεθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/11) στην αποστολή των «λιμνανθρώπων» για το παιχνίδι με τους Σέλτικς στη Βοστώνη.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα τον βρουν στον δρόμο τους τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/11, 02:30) και στο εντός έδρας με αντίπαλο τους Λέικερς, το οποίο αναμένεται να είναι το όγδοο διαδοχικό και τελευταίο της ομάδας χωρίς τον ηγέτη της.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X