Κατσμάρεκ για Σιμάνσκι: «Ηταν απαραίτητος κόντρα στην Ουγγαρία αλλά είναι παραμελημένος από τον Σόουζα»

Κατσμάρεκ για Σιμάνσκι: «Ηταν απαραίτητος κόντρα στην Ουγγαρία αλλά είναι παραμελημένος από τον Σόουζα»
Photo Credits: INTIME

Σκληρή κριτική στην Πολωνία για την μη χρησιμοποίηση του Νταμιάν Σιμάνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκληρή κριτική στον Πάουλο Σόουζα για τη μη χρησιμοποίηση του Νταμιάν Σιμάνσκι στο ματς με την Ουγγαρία, όπου οι Πολωνοί ηττήθηκαν με 2-1, άσκησε σε δηλώσεις του ο Μπογκούσλαβ Κατσμάρεκ, συνεργάτης του Λέο Μπενάκερ κατά τη θητεία στην Εθνική Πολωνίας από το 2006 έως το Euro 2008.

«Ο Σιμάνσκι μπήκε στο 86′ του ματς με την Ανδόρα και δεν έπαιξε στη Βαρσοβία. Κατά την γνώμη μου ήταν απαραίτητος στο ματς με την Ουγγαρία», ανέφερε ο Μπογκούσλαβ Κατσμάρεκ.

«Τη Δευτέρα κόντρα στους Ούγγρους, μας έλειπε ένας τυπικός χαφ, το παιχνίδι ήταν ένα χάος», συμπλήρωσε για να σπεύσει στη συνέχεια να πλέξει το εγκώμιο του μέσου της ΑΕΚ.

«Αυτός ο παραμελημένος παίκτης δεν έχασε μονομαχία στον αέρα, επίσης αξίζει να θυηθούμε την όμορφη κεφαλιά που έσωσε την τιμή μας και μας έδωσε τον βαθμό κόντρα στην Αγγλία που ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα επί θητείας Σόουζα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X