Εθνική Νέων: Ισοπαλία με τη Γερμανία (1-1) και αποκλεισμός από την Elite Round του Euro

Εθνική Νέων: Ισοπαλία με τη Γερμανία (1-1) και αποκλεισμός από την Elite Round του Euro
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική ομάδα νέων πάλεψε απέναντι στη Γερμανία, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκλεισμός με… ψηλά το κεφάλι για την Εθνική ομάδα νέων!

Η ομάδα του Τάσου Θέου, που χρειαζόταν μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση (elite round), δεν κατάφερε να νικήσει τη Γερμανία στο «Παπαχαραλάμπειο» Στάδιο της Ναυπάκτου και έμεινε εκτός συνέχειας.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 49΄ με τον Κάντε και πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουλιεράκης. Οι νεαροί διεθνείς δεν τα παράτησαν, και ο Κούτσιας ισοφάρισε στο 62΄, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ρίντελ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έψαξε ως το τέλος το γκολ της ολικής ανατροπής, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ελλάδα: Αγγελόπουλος, Γωγουβίτης, Καλογερόπουλος (80΄ Τζαβίδας), Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι (69΄ Καστανάρας), Ηλ. Χριστόπουλος, Κούτσιας, Κρυπαράκος (55΄ Απ. Χριστόπουλος), Κουτεντάκης (55΄ Καρακούτης)

Γερμανία: Ούρμπιχ, Γκίντερ, Αρεϊ-Μπι, Χέρολντ, Κραφτ (81΄ Κόστκα), Βάγκνερ, Κέσικ, Κάντε, Ζιμπ (73΄ Χέτβερ), Γκιρπίζ (46΄ Ρίντελ), Γκεντικλί (85΄ Γένσεν)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X