Δεν προπονήθηκε ο Ανγκόλα, θα το παλέψει για Ρίγα

Δεν προπονήθηκε ο Ανγκόλα, θα το παλέψει για Ρίγα
Photo Credits: INTIME

Ο Μπράιαν Ανγκόλα θα δώσει μάχη με το χρόνο

Πέρα από την χθεσινή ήττα της ΑΕΚ, είχε και τον τραυματισμό του Μπράιαν Ανγκόλα που αποχώρησε από το ματς με πρόβλημα στο χέρι.

Ο Κολομβιανός δεν προπονήθηκε σήμερα και έκανε θεραπεία, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί να μην είναι με το μέρος του καθώς ο τραυματισμός είναι στα χέρι που σουτάρει.

Το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ αναλυτικά:

«Η αναμέτρηση – Τελικός στο BCL με τη Ρίγα, αύριο στα Άνω Λιόσια, πλησιάζει, ωστόσο, τα προβλήματα αυξάνονται στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας».

Ο Μπράιαν Ανγκόλα, που τραυματίστηκε στο χέρι στον αγώνα με ΠΑΟ, υπεβλήθη σε πλήρη ιατρικό έλεγχο στο Metropolitan General όπου και επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση για κάκωση δεξιού αντιβραχίου.

Ο (ξανά) άτυχος αθλητής υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του θα παρακολουθείται καθημερινά από τον Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό, τον επικεφαλής τoυ Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Σταύρο Τόιλο, και τους συνεργάτες τους.
Yπενθυμίζεται, ότι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, εκτός του Ανγκόλα, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και δεν θ’ αγωνιστούν οι Στέφαν Γέλοβατς και Ανδρέας Πετρόπουλος.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X