Αποδόσεις βγαλμένες βάσει περασμένων χρόνων

Αποδόσεις βγαλμένες βάσει περασμένων χρόνων

«Πατώντας» πάνω στις λάθος εκτιμήσεις των Bookmakers

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Κυριακάτικο πρόγραμμα εμπεριέχει αρκετές αναμετρήσεις, με τα Προκριματικά του Μουντιάλ να είναι η διοργάνωση η οποία ξεχωρίζει και θα μας απασχολήσει. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Αδικείται η Ρωσία

Θα ξεκινήσουμε με το Κροατία – Ρωσία, την αναμέτρηση στην οποία θα κριθεί η πρώτη θέση στον 8ο όμιλο. Οι Κροάτες θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ οι Ρώσοι παίζουν για δύο αποτελέσματα. Η πρωτιά δίνει και την απευθείας πρόκριση.

Με βάση τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας, το 5.75 στο «διπλό» είναι υπερβολικό για μία ομάδα όπως η Ρωσία που έρχεται από σερί νίκες και είναι η πρωτοπόρος.

Η Κροατία δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων χρόνων, κάποια από τα βασικά της γρανάζια έχουν μεγαλώσει και όπως είναι λογικό δεν αποδίδουν το ίδιο, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι στην έδρα της γκέλαρε με την Σλοβακία (2-2).

Παραμένει πιο ποιοτική από την αντίπαλό της, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι παίζουν ρόλο (και) άλλα πράγματα (όπως η δύναμη, το καθαρό μυαλό κτλ).

Το πανηγυρικό κλίμα οδηγεί σε ελεύθερο παιχνίδι

Σε τιμές αουτσάιντερ το goal/goal στο Λουξεμβούργο-Ιρλανδία, σε ένα γήπεδο sold out με τους γηπεδούχους να έρχονται με φόρα από το «διπλό» στο Αζερμπαϊτζάν και το κλίμα να είναι εξαιρετικό για μία από τις καλύτερες πορείες της σε φάση ομίλων με βάση τα δεδομένα των περασμένων ετών.

Πανηγυρικό κλίμα σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, με τους Ιρλανδούς να έχουν το boostάρισμα από την ισοπαλία με τους Πορτογάλους, έχω την εντύπωση πως θα πάμε σε ένα ελεύθερο παιχνίδι.

Οι επιλογές του Betmarket.gr:

14/11 – 16:00 – Κροατία – Ρωσία: 2 (5.75)

14/11 – 21:45 – Λουξεμβούργο – Ιρλανδία: over3.5 (5.15)

14/11 – 21:45 – Λουξεμβούργο – Ιρλανδία: goal/goal (2.15)

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X