Η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που τολμάει αυτό που οι άλλοι συζητούν ακόμα

Η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που τολμάει αυτό που οι άλλοι συζητούν ακόμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε όλο αυτό το debate που εξελίσσεται σε πολλές χώρες του κόσμου αναφορικά με τις διακρίσεις ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και το κατά πόσο καταπατούνται ατομικά (για άλλους συνταγματικά) δικαιώματα, υπάρχει σταθερά μια αναφαίρετη κόκκινη γραμμή.

Ο κοινός νους μπορεί να κατανοήσει τον επιχειρηματία που αναγκάζεται να επιβάλει αυτό το ιδιότυπο face control έναντι της covid-19 προκειμένου να κρατήσει ανοιχτή την επιχείρηση του ή τον νοσηλευόμενο (ηλικιωμένο και ούτω καθεξής) που φοβάται να αφεθεί στη φροντίδα ενός ανεμβολιάστου εργαζόμενου στις δομές υγείας και γηροκομείων.

Η αναφερόμενη κόκκινη γραμμή που ισχύει στους περιορισμούς των αρνητών του εμβολιασμού είναι η ανεμπόδιστη έξοδος από το σπίτι τους. Η οποία ωστόσο φαίνεται ότι οδεύει προς… διαγραφή στην ευρωπαϊκή χώρα που καταρρίπτει διαδοχικά «μαύρα» ρεκόρ κρουσμάτων covid-19.

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη χώρα στην Ευρώπη που τολμάει αυτό που οι άλλοι συζητούν ακόμα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X