Εθνική Ομάδα: Βασικοί Μήτογλου και Μάνταλος στη τελευταία δοκιμή του Φαν'τ Σιπ -Το σενάριο για Τζαβέλλα

Εθνική Ομάδα: Βασικοί Μήτογλου και Μάνταλος στη τελευταία δοκιμή του Φαν'τ Σιπ -Το σενάριο για Τζαβέλλα
Photo Credits: INTIME

Οι δοκιμές του Τζον Φαν'τ Σιπ με τους παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολλανδός τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ κάνει το τελευταίο διήμερο αρκετές δοκιμές ωστόσο υπάρχουν ορισμένες που ξεχωρίζουν.

Μία δοκιμή που δείχνει τις προθέσεις του είναι που έχει βάλει και τον Μήτογλου και τον Γούτα στη θέση του δεξιού στόπερ σε τριάδα. Ο Τσιμίκας ήταν ο αριστερός στόπερ και μπροστά του στην πλευρά ήταν ο Γιαννούλης και ο Μάνταλος ήταν ο αντί-Μπακασέτας. Επειδή όμως ο Μήτογλου παίζει αριστερός στόπερ υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να πάει ο Γούτας στην τριάδα διότι δεν γίνεται να είναι τρεις παίκτες που παίζουν αριστερά στόπερ (ο Τσιμίκας είναι αριστεροπόδαρος ως αριστερός μπακ).

Με βάση τις δοκιμές τα φαβορί για την 11άδα στο Ελλάδα – Ισπανία για την Εθνική μας είναι οι: Βλαχοδήμος τέρμα, οι Τζαβέλλας, Γούτας (το φαβορί έναντι του Μήτογλου) και Τσιμίκας η τριάδα της άμυνας, στα δύο άκρα του 3-5-2 οι Ανδρούτσος και Γιαννούλης, κέντρο με Μπουχαλάκη, Σιώπη και πιο μπροστά τους ο Μάνταλος και επιθετικό δίδυμο οι Παυλίδης και Μασούρας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X