Οι ΗΠΑ ανοίγουν και πάλι τα σύνορα μετά από 18 μήνες! (VIDEO)

Οι ΗΠΑ ανοίγουν και πάλι τα σύνορα μετά από 18 μήνες! (VIDEO)

Οι αεροπορικές εταιρείες προετοιμάζονται για ένα κύμα ταξιδιωτών προς τις Ηνωμένες Πολιτείες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν πάρει θέσεις μάχης για να υποδεχθούν από σήμερα, Δευτέρα, τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες από 33 χώρες, οι οποίοι θα επιτρέπεται πλέον να επιστρέψουν στις ΗΠΑ έπειτα από 18 μήνες που τα σύνορα παρέμεναν κλειστά.

Ωστόσο για να ταξιδέψει κάποιος στις ΗΠΑ θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος και να κατέχει πιστοποιητικό εμβολιασμού με τα εμβόλια Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Astrazeneca και τα κινεζικά Sinopharm και Sinovac, όχι όμως το ρωσικό εμβόλιο Sputnik κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στη Ρωσία όσο και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες έχουν εμβολιάσει πολίτες τους με το ρωσικό εμβόλιο.

Air France, British Airways, United Airlines… για να αντιμετωπίσουν τη ζήτηση, οι εταιρείες που συνήθως εξαρτώνται πολύ από τις υπερατλαντικές και υπερειρηνικές συνδέσεις, προσθέτουν πτήσεις, επιλέγουν μεγαλύτερα αεροπλάνα, εξασφαλίζουν ότι το προσωπικό θα είναι επαρκές.

Η ανακοίνωση από το Λευκό Οίκο της άρσης των περιορισμών αναμενόταν εδώ και μήνες από χωρισμένες οικογένειες, επιχειρηματίες ταξιδιώτες που βιάζονται να συναντήσουν πελάτες τους ή απλούς τουρίστες: εξαιτίας του ιού, η Ουάσινγκτον είχε περιορίσει δραστικά τους επιβάτες από τις χώρες αυτές, μεταξύ των οποίων οι χώρες του χώρου Σένγκεν, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X