Κλοπ: «Περιμένουμε λογικές αποφάσεις από έναν διαιτητή και δεν τις είδαμε»

Κλοπ: «Περιμένουμε λογικές αποφάσεις από έναν διαιτητή και δεν τις είδαμε»
Photo Credits: INTIME

Παράπονα είχε από τη διαιτησία ο Γιούργκεν Κλοπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την άποψη πως ο διαιτητής έκρινε κατά πολύ την έκβαση της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη φάση του πρώτου γκολ της Γουέστ Χαμ, όπου κατά τον ίδιο προηγείται επιθετικό φάουλ στον Άλισον και σε μία κόκκινη που θα μπορούσε να είχε δοθεί στον Κρέσγουελ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ:

«Στο πρώτο γκολ υπάρχει φάουλ στον τερματοφύλακα. Το χέρι του Ογκμπόνα πάει πάνω στον Άλισον. Γι’ αυτό πρέπει να προστατεύονται οι τερματοφύλακες. Δεν του επέτρεψε να πάει στην μπάλα. Πολλοί θα πουν πως ψάχνω δικαιολογίες, αλλά όχι! Αποδέχομαι όταν δεν είμαστε αρκετά καλοί για να κερδίσουμε. Περιμένουμε λογικές αποφάσεις από έναν διαιτητή και δεν τις είδαμε. Ο Κρέσγουελ έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα. Ακόμη κι αν ακουμπά την μπάλα, δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι στη φάση. Είναι ξεκάθαρα κόκκινη κάρτα. Δεν χωρά καν συζήτηση. Αυτές οι δύο φάσεις επηρέασαν το παιχνίδι. Φυσικά η Γουέστ Χαμ δεν ευθύνεται για τις αποφάσεις του VAR», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X