Super League: Με το ζόρι (1-0) κέρδισε τον Ιωνικό ο Ολυμπιακός

Super League: Με το ζόρι (1-0) κέρδισε τον Ιωνικό ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με χαρακτηριστική δυσκολία το εμπόδιο του Ιωνικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο τη νίκη κρατάει γι’ ακόμη ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να μην παίζει καθόλου καλά στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του και το μόνο που καταφέρνει να κάνει είναι να κερδίζει μέχρι στιγμής.

Μετά τη Λαμία, τον Παναθηναϊκό, τα Γιάννενα, τον Παναιτωλικό και απέναντι στον Ιωνικό λοιπόν οι «Ερυθρόλευκοι» δεν έθελξαν με την απόδοσή τους. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε στο 17ο λεπτό, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος είχε και την τύχη με το μέρος του, από τη στιγμή που μετά το σουτ του Ελληνα εξτρέμ, η μπάλα κόντραρε πρώτα στον Μύγα για να καταλήξει στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού από εκεί και έπειτα ήταν πολύ χαμηλός, με τον Ιωνικό να μην καταφέρνει να απειλήσει ιδιαίτερα, κάτι που δεν έκανε ούτε ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος (46′ λ. τρ. Παπαδόπουλος), Σισέ, Ρέαμπτσουκ – Κούντε (41′ λ. τρ. Μαντί Καμαρά), Εμβιλά – Ροντρίγκες (63′ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά, Μασούρας (72′ Ανδρούτσος) – Τικίνιο (73′ Ελ Αραμπί).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας, Βαφέας (90’+2′ Μάναλης), Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος – Ρομαό, Ντάλσιο – Καμπράλ (76′ Λένις), Ματσούκας (76′ Ντελγκάδο, 90’+2′ Κάνιας), Άοσμαν- Τουράμ.

LIVE όλες οι ειδήσεις         

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X