Ντου οπαδών του Αρη στο Βόλο!

Ντου οπαδών του Αρη στο Βόλο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα μεταξύ Βόλου και Αρη, οπαδοί των φιλοξενούμενων έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι έχει διακοπεί προσωρινά.

Ήδη πριν τη σέντρα της αναμέτρησης μεταξύ Βόλου και Άρη στο Πανθεσσαλικό, εκτός σταδίου εξελίσσονταν επεισόδια για τα οποία η ΠΑΕ Βόλος «ένιψε τα χέρια της» με σχετική ανακοίνωση.

Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και σύντομα, τα δακρυγόνα – που έριξε η αστυνομία σύμφωνα με την Cosmote TV – μετέφεραν τις συνέπειες τους και εντός γηπέδου, με τη δυσφορία να είναι έντονη στις κερκίδες.

Από τα τηλεοπτικά πλάνα, παράλληλα, φάνηκε να ξεκινούν και βιαιοπραγίες στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε με το αντίστοιχο ύφος και στους πάγκους των δύο ομάδων, όπου οι ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστο προς το παρόν λόγο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Καραντώνης, παρακολουθούσε υπομονετικά τις εξελίξεις, έχοντας διακόψει από την πρώτη στιγμή της συμφόρησης στην ατμόσφαιρα την αναμέτρηση. Δέκα λεπτά μετά, ο άρχων της αναμέτρησης αποσύρθηκε στο χώρο των αποδυτηρίων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X