Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: «Είναι αφεντικό του ματς, αλλά θα πρέπει να γίνει ουσιαστική και κυνική»

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: «Είναι αφεντικό του ματς, αλλά θα πρέπει να γίνει ουσιαστική και κυνική»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και από τα πρώτα λεπτά πήρε τα ηνία και προηγήθηκε νωρίς με τον Λιβάι Γκαρσία.

Στη συνέχεια, είχε συντριπτική κατοχή και ευκαιρίες, αλλά δεν έκανε το 0-2 και λίγο πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, μετά από αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Πολύ… ΑΕΚ ημίχρονο. Ένα 45λεπτο που θα μπορούσε να είναι 0-3 και 0-4, έληξε 1-1 διότι η Ενωση μεσοαμυντικά έδωσε δύο φορές δικαιώματα και δύο φορές δέχθηκε γκολ. Το πρώτο ακυρώθηκε ως φάουλ, το μέτρησε κανονικά και έστειλε το ματς στην ανάπαυλα με 1-1. Η ΑΕΚ επιθετικά δείχνει να έχει ενέργεια και διάθεση, αλλά σπαταλά την μία μεγάλη φάση μετά την άλλη. Και αυτό την άφησε στο 1 γκολ, ενώ είχε ευκαιρίες για πολλά περισσότερα. Το γκολ του Απόλλωνα ήρθε σε ανύποπτη φάση όπου στον αέρα Στάνκοβιτς και Τζαβέλλας δεν καθάρισαν την φάση και ο Ιωαννίδης σκόραρε. Δεδομένα στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο για να βρει τα γκολ της νίκης.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Αφεντικό στον αγώνα από το πρώτο δευτερόλεπτο η ΑΕΚ, είναι αδιανόητο πως αντί να έχει… καθαρίσει ήδη το ματς, βρίσκεται ισόπαλη με τον Απόλλωνα. Αφενός όμως δεν είναι προσεχτική στην τελική προσπάθεια κι ενώ έχει πολλές κλασικές ευκαιρίες και αφετέρου έχει έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα. Κινητήριος μοχλός ο Μάνταλος, συνεργάζεται πολύ καλά, τόσο με τους Τσούμπερ και Λιβάι στα άκρα, όσο και με τον Αραούχο μπροστά του, αλλά όπως είπαμε, τα γκολ μετράνε και η ΑΕΚ έχει πετύχει μόνο ένα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Οταν δεν καθαρίζεις ένα παιχνίδι που στο πρώτο 45λεπτο μόνο έχεις διψήφιο αριθμό ενεργειών, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Φάνηκε η απώλεια του Μήτογλου και το ύψος που λείπει από την άμυνα της ΑΕΚ. Με αισιόδοξη ματιά, περιμένεις από την κλάση που υπάρχει μπροστά να σοβαρευθεί και να καθαρίσει το ματς.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ έχει καταφέρει σε ένα ματς όπου έχει επικρατήσει σε αδιανόητο βαθμό στον αγωνιστικό χώρο να δεχθεί δύο γκολ σε δύο επισκέψεις του Απόλλωνα στα καρέ της. Και αν στην πρώτη φάση το φάουλ είναι ξεκάθαρο στη δεύτερη, το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας είναι «τρύπα». Η ομάδα θα πρέπει να σοβαρευτεί περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και να γίνει πιο ουσιαστική και κυνική.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X