Μαυροπάνος στη «Bild»: «Μιλάω τακτικά με ψυχολόγο -Αγαπώ την πίτα με τον γύρο»

Μαυροπάνος στη «Bild»: «Μιλάω τακτικά με ψυχολόγο -Αγαπώ την πίτα με τον γύρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή στη γερμανική εφημερίδα, «Bild», παραχώρησε ο Έλληνας άσος της Στουτγκάρδης, Ντίνος Μαυροπάνος που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη φετινή Bundesliga.

Ο Μαυροπάνος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από τραυματισμό στη λεκάνη. Έχει χάσει δύο ματς, έμεινε εκτός Εθνικής και η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε, ήταν αν θα είναι έτοιμος για το ματς μετά τη διακοπή στο Ντόρτμουντ.

«Το ελπίζω, κάθε μέρα βελτιώνεται η κατάσταση μου. Ο τραυματισμός δεν φαίνεαι και τόσο σοβαρός. όταν παρατήρησα το τράβηγμα στο παιχνίδι κυπέλλου με την Κολωνία, σκέφτηκα αρχικά ότι οι μύες μου είναι απλώς κουρασμένοι. Παρ’ όλα αυτά, ζήτησα να με αντικαταστήσουν γιατί δεν ήθελα να ρισκάρω τίποτα. Ευτυχώς. Επειδή το τράβηγμα αποδείχθηκε ότι ήταν μια μικρή σχισμένη μυϊκή ίνα».

Σε ερώτηση για το αν μετά το 4-1 από την Άουγκσμπουργκ εν απουσία του ενίσχυσε την ανησυχία για υποβιβασμό, ο Μαυροπάνος απάντησε αρνητικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε και στο ερώτημα πως νιώθει που είναι πρώτος σκόρερ της Στουτγκάρδης, ενώ τις προηγούμενες σεζόν δεν τα είχε καταφέρει να σκοράρει.

«Σαν αμυντικός προσπαθείς να είσαι πάντα επικίνδυνος στα γκολ ειδικά στις στατικές φάσεις. Η πίστη στις δυνάμεις μου και η εμπιστοσύνη του προπονητή με βοηθούν», είπε ακόμη ο Μαυροπάνος.

Όσο για το τι τον κάνει δυνατό, ο Μαυροπάνος απαντά: «Είναι σημαντικό για μένα να μην είμαι μόνο σωματικά, αλλά ψυχικά δυνατός. Το να είσαι δυνατός στο κεφάλι – σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε δράση – αυτή είναι η πιο σημαντική παράμετρος για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Για παράδειγμα, μιλάω με τον ψυχολόγο της ομάδας μας σε τακτική βάση».

Όσο για την ατάκα του Χάνσι Μίλερ, πώς μοιάζει με «βουβάλι», ο Μαυροπάνος υποστήριξε ότι «δουλεύω με βάρη πριν από κάθε προπόνηση. Κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης και προσέχω τη διατροφή μου. Η πίτα με τον γύρο είναι το αγαπημένο fast food».

Όσο για το αν είναι επιθυμία του να μείνει στη Στουτγκάρδη και μετά το καλοκαίρι εφόσον αποκτηθεί από την Άρσεναλ, ο Μαυροπάνος υποστήριξε: «Φυσικά, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Όλα είναι τέλεια για μένα αυτή τη στιγμή. Ο σύλλογος και η πόλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X