Η σύγχρονη προϊστορία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης (VIDEO)

Η σύγχρονη προϊστορία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ιστορία των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30) στη Ριζούπολη. Εκεί, η Ενωση νιώθει σαν στο σπίτι της καθώς τα τελευταία 32 χρόνια έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, πανηγυρίζοντας πολλές νίκες, είτε ως γηπεδούχος είτε ως φιλοξενούμενη.

Απέναντι στον Απόλλωνα η «Ενωση» τα τελευταία 2 χρόνια μετρά, 4 νίκες σε Ριζούπολη και ΟΑΚΑ. Μιλάμε για μια ομάδα ιδιαίτερα αξιόμαχη, όπου η ΑΕΚ εύκολα ή δύσκολα βρίσκει τον τρόπο να την κερδίσει, με 2 ή και παραπάνω τέρματα.

Ξεκινώντας το 2018, η ΑΕΚ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη σεζόν με 4 νίκες σε 6 αναμετρήσεις. Μία από αυτές τις νίκες, ήταν αυτή απέναντι στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη με 2-0. Σκόρερ χρίστηκαν στο 37′ ο Μάνταλος και στο 85′ ο Λιβάγια.

Την ίδια σεζόν και στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, ο «Δικέφαλος» στο ΟΑΚΑ σκόραρε ξανά 2 φορές με τον Λούκας Μπογέ (4′, 47′), ωστόσο δέχθηκε και ένα τέρμα στο 24ο λεπτό από τον Ελ-Χέλουε.

Από εκεί και έπειτα, φτάνουμε στη σεζόν του Μάσιμο Καρέρα και το επεισοδιακό 4-3 της Ριζούπολης. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 5 με τον Καρίμ Ανσαρισφάρντ, όμως 3 λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε από τον Μαρκ Φερνάντεθ. Η Ενωση αντέδρασε και σκόραρε ακόμη δύο τέρματα (19′ Λιβάι Γκαρσία, απευθείας εκτέλεση κόρνερ/ 25′ Ανσαριφάρντ). Παρ’ όλο που πήρε αέρα 2 τερμάτων δεν ηρέμησε. Ο Τσαμπούρης μείωσε στο 66′ και παρόλο που ο Ολιβέιρα έγραψε το 4-2 στο 88′, ο Μπαξεβανίδης μείωσε στο 90+4 σε 4-3. Μάλιστα στο 90+7 ο Παουλίνιο έκανε χέρι εντός της περιοχής, όμως η ομάδα του Καρέρα στάθηκε τυχερή, από τη στιγμή που ο Ιωαννίδης προέρχονταν από θέση οφσάιντ, με το παιχνίδι να λήγει 4-3.

Τέλος, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, νίκησε εύκολα τον Απόλλωνα με 2-0 (Ανσαριφάρντ 7, 25′).


 

LIVE όλες οι ειδήσεις      

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X