Champions League: Πήρε το ντέρμπι η Λίβερπουλ, σπουδαία νίκη για τον Αγιαξ (VIDEO)

Champions League: Πήρε το ντέρμπι η Λίβερπουλ, σπουδαία νίκη για τον Αγιαξ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα έγιναν στα βραδινά παιχνίδια του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έξι αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στην Αγγλία, η Λίβερπουλ φιλοξένησε την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, και πήρε εύκολα τη νίκη με 2-0.

Στο 13ο λεπτό ο Ζότα και στο 21ο λεπτό ο Μανέ έκαναν το 2-0 για την ομάδα του Κλοπ, ενώ η Ατλέτικο έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 36ο λεπτό όταν ο Φελίπε αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μανέ.




Στην Γερμανία, η Λειψία προηγήθηκε με γκολ του Ενκουνκού στο 8ο λεπτό αλλά δυο γκολ του Βαϊνάλντουμ πριν το ημίχρονο ανέτρεψαν το σκορ. Τελικά η Λειψία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σόμποζλαϊ στις καθυστερήσεις του αγώνα.




Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αγιαξ, ο οποίος κέρδισε 3-1 με ανατροπή την Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία. Ο Ρόις έκανε το 1-0 για τους Βεστφαλούς στο 37ο λεπτό αλλά τα γκολ των Τάντιτς, Αλέρ και Κλάασεν έδωσαν τη νίκη στον «Αίαντα».




Στις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εύκολα με 4-1 την Κλαμπ Μπριζ, η Σπόρτινγκ διέλυσε με 4-0 την Μπεσίκτας και η Ιντερ πέρασε με 3-1 από την Μολδαβία και την έδρα της Σέριφ Τιρασπόλ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X