Ολυμπιακός: Έρχεται πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για τον Ελ Κααμπί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αλ Αχλί και Αλ Σαμπάμπ είναι δύο από τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας που ενδιαφέρονται σφόδρα για τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Η φετινή παρουσία του 30χρονου άσου δεν έχει περάσει απαρατήρητη από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως η Αλ Αχλί των Μαχρέζ, Φερμίνο, αλλά και η Αλ Σαμπάμπ, των Ράκιτιτς, Καράσκο με προπονητή τον Βίτορ Περέιρα έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, σε μια προσπάθεια να βρουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο σκοράρισμα.

Το συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ των «ερυθρολεύκων» εκπνέει τον ερχόμενο μήνα (30/6), ωστόσο είναι εκπεφρασμένη η επιθυμία της ομάδας του Μεντιλίμπαρ να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Ελ Κααμπί προσφέροντας του βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Ο Αφρικανός επιθετικός εμφανίζεται ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά, ωστόσο ουδείς μπορεί να προβλέψει στην παρούσα φάση μέχρι που μπορεί να φτάσουν οι προτάσεις των Σαουδαράβων που περιμένουν την ολοκλήρωση της σεζόν για να διαπιστώσουν εάν μπορούν να πείσουν τον Ελ Κααμπί να μετακομίσει στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X