Ο Αμραμπατ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Αμραμπατ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Νορντίν Αμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επιστροφή σε χρόνο ρεκόρ του Λιβάι Γκαρσία σε αγώνες της ΑΕΚ, το ίδιο επιθυμεί να κάνει και ο Νορντίν Αμραμπατ, μόνο που η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη.

Ο Μαροκινός επιθετικός υπέστη ρήξη ακρωμιοκλειδικού συνδέσμου στον αριστερό ώμο στην αναμέτρηση με τον Βόλο και τέθηκε εκτός για το ματς με τον Αρη στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή.

Ο Αμραμπατ μέχρι και την Τετάρτη έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά θέλει να επιστρέψει και να βοηθήσει την ΑΕΚ, λέγοντας στους συμπαίκτες του πως θα προσπαθήσει να επανέλθει αλλά ακόμα και με δυο κανονικές προπονήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή, δύσκολα θα είναι σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας ώστε να αγωνιστεί το Σάββατο στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι είναι εκτός προπονήσεων από το ματς με τον Βόλο και μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, μετά τη διακοπή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X