ΑΕΚ - Αρης: Τέλος στα παραμύθια και τα ψέματα από τον παρατηρητή!

ΑΕΚ - Αρης: Τέλος στα παραμύθια και τα ψέματα από τον παρατηρητή!
Photo Credits: INTIME

Γκρίνια στον Αρη για τα όσα αναγράφονται στην έκθεση του παρατηρητή του αγώνα με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκθέτει τον Αρη ο παρατηρητής της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τους, το περιεχόμενό της δικαιώνει την Ενωση καθώς δεν αναφέρονται τα όσα καταγγέλλει ο Αρης ότι έλαβαν χώρα στη φυσούνα με θύμα τον γενικό διευθυντή του Άρη, Δημήτρη Νιαρχάκο και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο παρατηρητής κάνει λόγο μόνο για ένταση και διαπληκτισμούς μεταξύ παραγόντων των δυο ομάδων στη φυσούνα του γηπέδου και την παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου χωρίς να έχει δικαίωμα εισόδου. Κάτι που δηλαδή δικαιώνει την ΑΕΚ.

Με βάση τα αναγραφόμενα από τον παρατηρητή και σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα, η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί με πρόστιμο και ο μεγαλομέτοχός της με ποινή απαγόρευσης εισόδου.

Ο Άρης έχει ζητήσει και την έκθεση του επικεφαλής της αστυνομίας για όσα συνέβησαν, ενώ περιμένει να δει αν θα επιληφθεί και ο αθλητικός εισαγγελέας επί του θέματος.

Πηγή: ΣΠΟΡ ΦΜ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X