Όσο τους ενώνεις, τόσο μας πορώνεις!

Όσο τους ενώνεις, τόσο μας πορώνεις!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το πως η ΑΕΚ κατάφερε να ενώσει τρεις... όμοιους κόσμους, για μπανάνες, μαϊμούδες και... αρκούδες σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομολογώ ότι από το βράδυ της Κυριακής περνάω υπέροχα! Είναι απολαυστικό να βλέπεις Ολυμπιακούς, Αρειανούς και Παοκτζήδες να σκούζουν για οτιδήποτε αφορά την Α.Ε.Κ. Για την εικόνα της στο γήπεδο, για τη διαιτησία για το γήπεδο, γιατί δεν μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν. Και έχω την αίσθηση πως όλο αυτό που συμβαίνει φέτος, μόνο υπέρ του Δικέφαλου μπορεί να βγει.

Γιατί με όλα αυτά που κάνουν και λένε, έχουν κατορθώσει κάτι που… μόνοι μας ίσως μας έπαιρνε πολύ καιρό να το πετύχουμε. Να μας ΕΝΩΣΟΥΝ, να μας κάνουν πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ, να μας οδηγήσουν ξανά ΔΙΠΛΑ στην ομάδα.

Τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ τα ξέρει όλος ο κόσμος. Δε θα κάτσω να κάνω ανάλυση του αγώνα. Θα πω μόνο το εξής. Η ΑΕΚ πέρσι αυτό το παιχνίδι θα το έχανε. Φέτος όμως όχι. Διότι πλέον υπάρχει άλλη αύρα στην ομάδα. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουν στο τέλος, όμως είμαι βέβαιος ότι θα το πάνε μέχρι το τέρμα. Και αυτόν για τον ΑΕΚτζή είναι πολύ σημαντικό.

Μας ζάλισαν τον έρωτα για τις 22 τελικές του Άρη. Εγώ λοιπόν είδα μία καλή διπλή ευκαιρία στο 13′, το δοκάρι στο 23′ όπου εκεί υπήρχε όμως ο Μάνταλος και η μπάλα δε θα έμπαινε και μέχρι την αποβολή, όλη αυτή η δήθεν τρομοκρατική υπεροχή του Άρη δεν υπάρχει. Κέρδισαν 13 κόρνερ και απείλησαν σε ένα! Μετά την αποβολή, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, ναι απείλησαν πολύ περισσότερο, αλλά γκολ δεν έβαλαν. Και στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ και όχι τα στατιστικά.

Για τις φάσεις με αφορμή τη διαιτησία έχω να πω ότι υπάρχει υποψία πέναλτι στη φάση του 1′, υπάρχει επαφή στο πέναλτι και ο Μπράμπετς δεν βρίσκει καν μπάλα (και ανάλογο δόθηκε κατά της ΑΕΚ στο Βόλο), δεύτερη κίτρινη στον Ρότα δεν υπάρχει ποτέ των… ποτών (ούτε βέβαια επιθετικό φάουλ που είπε ο Κάκος), ενώ η κόκκινη είναι δικαιολογημένη.

Παρεμπιπτόντως για την αστεία και κατά παραγγελία προπαγάνδα του Άρη για ξένο διαιτητή, να πω το εξής: Ξένος διαιτητής στο VAR επιβεβαίωσε το πέναλτι και ξένος διαιτητής στο VAR άφησε την ΑΕΚ με δέκα παίκτες. Οπότε σκούξτε όσο θέλετε, θα το απολαύσουμε!


Γελοιότητες του Άρη με αβάντα την προπαγάνδα από τον Ολυμπιακό

Πάμε τώρα στα… παρααθλητικά. Ο Άρης μέσω του to10.gr και του gavros.gr μας ενημέρωσε για τα όσα συνέβαιναν στη φυσούνα. Επειδή κάναμε πλάκα στα δημοσιογραφικά με άλλους συναδέλφους, ούτε το pressaris, ούτε το allaboutaris είχαν λέξη για τα «επεισόδια» και ενημερώθηκαν από το ερυθρόλευκο κανάλι ενημέρωσης. Μέχρι και για τις μηνύσεις του Καρυπίδη, από τον Ολυμπιακό τις έμαθαν στο ημίχρονο!

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος που ήταν με ένα κινητό στο χέρι για συνεχή ενημέρωση και οδηγίες δεν έπρεπε να βγάλει καν το δεκάλεπτο στον πάγκο του Άρη. Η περιοχή του προπονητή σύμφωνα με τους κανονισμούς επιτρέπει είτε στον προπονητή, είτε στο βοηθό του να σηκώνονται και να είναι μόνο ένας όρθιος την ώρα του ματς.

Ο συγκεκριμένος τύπος σουλατσάριζε συνέχεια και ήταν μονίμως όρθιος δίπλα στον Μάτζιο. Διαιτητής και τέταρτος δεν του είπαν τίποτα. Του επέτρεψαν να πάει προς τον πάγκο της ΑΕΚ και να χειροκροτεί ειρωνικά τον Καραντώνη την ώρα της αλλαγής του Ρότα. Κίνηση που επιβάλλει την αποβολή του. Παρόλα αυτά έμεινε στη θέση του και στο ημίχρονο μπήκε στο γήπεδο και πήγε καροτσάκι Διαμαντόπουλο και Καραντώνη μέχρι τα αποδυτήρια, όπου βρίστηκε με τον Μελισσανίδη. Αλήθεια αυτά θα τα έκανε στο Φάληρο; Χλωμό. Θα είχε πάει σηκωτός σε κανένα ντουλάπι.

Ο Άρης έκανε καταγγελία για 8 (!) μπράβους. Η έκθεση του διαιτητή και του παρατηρητή και ειδικά του δεύτερου δεν επιβεβαιώνει σε καμία περίπτωση τους ισχυρισμούς τους. Θα περιμένω να μάθω αν προκύψει κάτι από αυτή της Αστυνομίας. Μετά θα γελάσουμε γιατί μιλάμε για ανθρώπους που ήρθαν να πουλήσουν εκδούλευση και να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, αλλά απέτυχαν παταγωδώς και στεναχώρησαν το αφεντικό τους!

Αχ βρε Κάρυ με τη βερμούδα

Από τα μέσα του Ολυμπιακού μάθαμε ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινή αιώνιου αποκλεισμού από κάθε διοργάνωση και ότι ο Μελισσανίδης πρέπει να μπει φυλακή για καμιά 40αριά χρόνια. Μάλιστα. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγινε με Μελισσανίδη Νιαρχάκο και Καρυπίδη.

Προπηλακίστηκε ο Νιαρχάκος είπε ο Άρης. Τι σημαίνει προπηλακισμός; Εξευτελισμός, χλευασμός κατά πρόσωπο, υβριστική συμπεριφορά. Θα τιμωρηθεί λοιπόν ρε μπούφοι η ΑΕΚ επειδή κάποιος ο Μελισσνίδης εν προκειμένω επειδή έβρισε τον Νιαρχάκο; Ο Νιαρχάκος τι έκανε στα αποδυτήρια; Πετούσε γαρύφαλλα; Να προκαλέσει πήγε και δεν τον άγγιξε κανένας. Γιατί αν τον είχαν αγγίξει έτοιμα τα είχαν τα κολάρα όπως τότε με τον φροντιστή.

Πάμε και στο περιβόητο τηλεφώνημα. Ο Άρης επιβεβαιώνει ότι ο Καρυπίδης πήρε τον Μελισσανίδη. Αλήθεια γιατί το έκανε; Μήπως για να τον προκαλέσει και να βγάλει μετά ανακοίνωση όπως κάνουν τα παιδάκια όταν κάποιο άλλο του παίρνει το γλειφιτζούρι; «Μπαμπά με… έβρισε», θύμισε η ανακοίνωση. Έπρεπε με κάθε τρόπο να δείξουν ότι απειλήθηκαν.

Ποια είναι όμως η σημαντική διαφορά; Ο Καρυπίδης δεν ήταν στο γήπεδο. Η συνομιλία προκλήθηκε από δικό του τηλεφώνημα. Επομένως ο Άρης δεν έχει να καταγγείλει καμία απειλή αξιωματούχου που μπορεί να προκαλούσε πρόβλημα στην ΑΕΚ. Άντε και ηχογράφησε τη συνομιλία. Και; Παράνομα το έκανε, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενά και θα πρέπει να αποδείξει όσα είπε στα δικαστήρια που θα τον τρέξουν. Θα θυμηθεί τα προπέρσινα ο Κάρυ που έλεγε ότι τον είχαν χαστουκίσει, αλλά όταν ήρθε η ώρα της ένορκης κατάθεσης είπε: «Υπήρξε λογομαχία, όχι χειροδικία».

Εκπομπές ανέκδοτο

Μετά το τέλος του ματς, είχαμε νέο γύρο show. Ο Κάκος στο Open είπε ότι έγινε επιθετικό φάουλ στον Ρότα και ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Ο Σπάθας που έκλεινε το μάτι στον… Γκαλέτι, είπε στο Mega ότι δεν υπάρχει πέναλτι και υπάρχει αποβολή με δεύτερη κίτρινη στον Ρότα. Πως τους βλέπετε; Ρεσιτάλ δίνουν οι μαϊντανοί της κριτικής διαιτησίας.

Μετά το party που έστησε το Mega με καλεσμένο τον Κούγια ήταν απολαυστικό. Μόνο που προσπαθούσαν να κάνουν τον Κούγια να πει ότι κινδυνεύει η έδρα της ΑΕΚ και αυτός έλεγε για… εκλογές Ενώσεων. Βλέπετε το επόμενο εντός έδρας ματς είναι με τον Ολυμπιακό και το ΟΑΚΑ με 40.000 τρελούς και την ΑΕΚ σε απόσταση βολής δε βολεύει. Μιλάμε για έπος!

Λίζα να μία… μπανάνα

Πάμε και στο μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχει γίνει σε αστεία προπαγάνδα. Αυτό με τις μπανάνες στον Καμαρά. Ο Καμαρά δεν πάτησε ποτέ κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ. Οι… μπανάνες που ούτε ολόκληρες δεν φτάνουν εκεί αν τις πετάξεις από την εξέδρα ήταν τελικά tape που φορούσαν οι παίκτες του Άρη και ο παίκτης που τις έβγαλε ήταν ο Γκάμα από το προηγούμενο κόρνερ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι. Αυτό λοιπόν πήγαν να κάνουν σημαία για να προκαλέσουν τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ. Και τελικά όλοι καταλαβαίνουμε που κατέληξαν οι… μπανάνες. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας δε, εξαφανίστηκαν όλοι τους. Και ο Καρυπίδης και ο Νιαρχάκος. Μόνο τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ ανέβαζαν θέματα για τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ.

Θέλω επίσης να αναφερθώ και στην ατάκα του Ρότα. Τι είπε ο παίκτης της ΑΕΚ: «Είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα θα “φάω” κόκκινη». Και έπεσαν όλοι από τα σύννεφα. Εγώ λοιπόν να δεχθώ ότι είπε ο τέταρτος στους ανθρώπους της ΑΕΚ, στο επόμενο φάουλ είναι έξω. Δεν έχετε δει ποτέ διαιτητή να το λέει αυτό σε παίκτες την ώρα του αγώνα; Ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα; Ποτέ στο εξωτερικό; Συμβαίνει. Αλλά τώρα επειδή ο μικρός το είπε on camera -και μέσα στην αφέλειά του- είναι σκάνδαλο; Ρε κάντε μας τη χάρη..

Και μέσα σε όλα να και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ

Εκεί λοιπόν που είδαμε ενωμένο τον Ολυμπιακό με τον Ολυμπιακό Γ’, πετάχτηκαν και οι… γαύροι του βορρά. Αυτές οι καυτές πένες με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις. Νίκη της ΑΕΚ με κορυφαίο τον Διαμαντόπουλο έγραφαν, αλλά δεν μας είπαν για τα πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ. Δύο κόντρα στον Απόλλωνα, όπου το πρώτο είναι βουτιά χωρίς βατήρα και το δεύτερο βουτιά για… πεταλούδα.

Η μεγαλύτερη πλάκα πάντως ήταν που ήταν στημένοι μέχρι το 98′ στην τηλεόραση και δεν ήξεραν τι να υποστηρίξουν. Να κερδίσει η ΑΕΚ και να μείνουν στο -3, να πάρει βαθμό ο Άρης; Μπερδεύτηκαν λίγο τα παιδιά. Στο τέλος πάντως για να πούνε κάτι, υποστήριξαν τον Άρη. Τους ενώσαμε και αυτούς! Όλη τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά!

ΥΓ: Η ώρα που θα επιστρέψουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια πλησιάζει και τρομάζουν. Για αυτό σκούζουν στη Θεσσαλονίκη για το γήπεδο. Μιλάμε για κλάμα! Η ΑΕΚ έχει πάρει από την Περιφέρεια Αττικής 20+14=34 εκατομμύρια για την «Αγιά Σοφιά» για ένα έργο που θα ξεπεράσει τα 80 εκατομμύρια και αυτοί προσθέτουν και τα 14 που είναι για την Υπογειοποίηση και λένε ότι η ΑΕΚ έχει πάρει 50 εκατ. ευρώ για το γήπεδο. Υπομονή παιδιά. Μην αγχώνεστε. Και στο «Ναό» θα έρθετε και κάποια στιγμή θα φτιάξτε και εσείς έστω μία μακέτα…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X