Τούχελ: «Στεναχωρήθηκα που απολύθηκα από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Τούχελ: «Δεν έχουμε κανένα νέο για τον Εμπαπέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Τσέλσι με τη Μάλμε αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με την Παρί, το οποίο τον στεναχώρησε, μιας και είχε μεγάλα σχέδια για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αν αισθάνεσαι χαρούμενος και καλοδεχούμενος, μπορείς να παράξεις πολύ καλά αποτελέσματα. Είμαι μέρος μιας μεγάλης ομάδας, ενός μεγάλου συλλόγου.

Έτσι βλέπω τον εαυτό μου. Δεν ήμουν χαρούμενος που απολύθηκα (σ.σ. Παρί), επειδή είχαμε μεγάλα πλάνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, μεγάλα σχέδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα ξανά.

Αλλά τότε, λίγες εβδομάδες αργότερα ήρθε μια τεράστια ευκαιρία και είχα την επιθυμία να προχωρήσω σε αυτή την περιπέτεια, η οποία ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο του συμβολαίου δεκαοκτώ μηνών. Πρέπει να είσαι γενναίος, θαρραλέος και έχω την αίσθηση ότι πήρα μια μεγάλη ανταμοιβή. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Τσέλσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X