Αιγάλεω: Προβληματισμός για τον ορισμού Βάτσιου στο ματς με τον Εργοτέλη

Αιγάλεω: Προβληματισμός για τον ορισμού Βάτσιου στο ματς με τον Εργοτέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αριστείδης Βάτσιος κλήθηκε να σφυρίξει τον αγώνα του Αιγάλεω με τον Εργοτέλη και στην ομάδα επικρατεί προβληματισμός με τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή.

Το 2018 ο διαιτητής Βάτσιος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Αιγάλεω σε παιχνίδι με την Θύελλα Καμαρίου δίνοντας δυο πέναλτι και μια αποβολή.

Μάλιστα η συγκεκριμένη διαιτησία είχε προκαλέσει και τον εκνευρισμό του προέδρου του συλλόγου Γιάννη Παλτόγλου, ο οποίος σε δηλώσεις του είχε σταθεί στις αποφάσεις του Βάτσιου. «Η διαιτησία αυτή ήταν απερίγραπτη. Αυτό τον άνθρωπο γιατί τον βάζουν να σφυρίζει και δεν τον στέλνουν σπίτι του» είχε πει ο κ. Παλτόγλου.

Πάντως με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Αιγάλεω στάθηκε στην πρεμιέρα της Super League 2 και όπως τόνισε «να περάσει το διαιτητικό τρίο εντελώς απαρατήρητο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X