Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Κούμαν, συμφωνία με Τσάβι (ΦΩΤΟ)

Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Κούμαν, συμφωνία με Τσάβι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα ήττα, αυτήν τη φορά από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και μερικές ώρες, φυσικά, μετά από εκείνη στο clasico από τη τη Ρεάλ Μαδρίτης, έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν!

Λίγη ώρα νωρίτερα, η SPORT είχε αποκαλύψει την είδηση, και πως συντάσσεται η σχετική ανακοίνωση από τους «μπλαουγκράνα». Πράγματι, λοιπόν, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν έχασε χρόνο, με το να περιμένει μέχρι το πρωί, και εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Η Μπαρτσελόνα απάλλαξε τον Ρόναλντ Κούμαν από τα καθήκοντά του ως προπονητή της πρώτης ομάδας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, τον ενημέρωσε για την απόφαση μετά την ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Ρόναλντ Κούμαν θα αποχαιρετήσει την ομάδα την Πέμπτη στο Ciutat Esportiva. Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες του στον σύλλογο και του εύχεται ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του καριέρα».

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Tσάβι, έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Λαπόρτα και αύριο κιόλας αναμένεται να πετάξει για Βαρκελώνη ώστε να τελειώσει και τυπικά το deal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X