Τζέγκο: «Η ΑΕΚ έχει αρχίσει καλά στη σεζόν, θα είναι δύσκολο παιχνίδι» (VIDEO)

Τζέγκο: «Η ΑΕΚ έχει αρχίσει καλά στη σεζόν, θα είναι δύσκολο παιχνίδι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Άρη εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την αναγκαιότητα κατάκτησης των βαθμών για την ομάδα του μίλησε στην ΕΡΤ3, ο Τζέιμς Τζέγκο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 29χρονος μέσος του Αρη:

«Ειδικά στην τελευταία μας εμφάνιση είχαμε μεγάλη βελτίωση. Οι δύο τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν καλύτερες και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να είμαι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι που είναι εντελώς διαφορετικό. Κάναμε πολλές μεταγραφές, ήρθαν αρκετοί παίκτες, αλλά χρειάζεται χρόνο. Και πέρσι μας πήρε λίγο χρόνο για να γίνουμε ένα σύνολο που παίζει καλά. Αυτή η χρονιά είναι περίπου ίδια».

Για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ έχει αρχίσει καλά στη σεζόν, αλλά αυτά είναι παιχνίδια που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει. Έχουμε πολλούς παίκτες στα αποδυτήρια που είναι μαθημένοι σε μεγάλα παιχνίδια και είναι σημαντικό να βγούμε και να κάνουμε αυτό που είμαστε ικανοί».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X