Τεν Χάαγκ: Είπε «όχι» στα 6 εκατ. της Νιουκάστλ και παρέμεινε στον Αγιαξ

Τεν Χάαγκ: Είπε «όχι» στα 6 εκατ. της Νιουκάστλ και παρέμεινε στον Αγιαξ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ερικ Τεν Χάαγκ απέρριψε πρόταση της Νιουκάστλ και παρέμεινε στον Αγιαξ.

To καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην Τότεναμ, ωστόσο το deal χάλασε την τελευταία στιγμή. Ο Ολλανδός αποτέλεσε την πρώτη επιλογή των Λονδρέζων, όμως κάποια θέματα στον τρόπο λειτουργίας ήταν αρκετά για να μη μετακομίσει στην Αγγλία. Η Νιουκάστλ πήρε τη σκυτάλη και θέλησε να κάνει την υπέρβαση, προσφέροντας 11 εκατομμύρια λίρες ετησίως στον Τεν Χάαγκ (περισσότερα από 6 εκατ. τα καθαρά).

Αν ο κόουτς του Αγιαξ δεχόταν, τότε, θα γινόταν ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος κόουτς στον πλανήτη, πίσω μόνο από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Γιούργκεν Κλοπ. Ωστόσο, ο Ολλανδός προπονητής έχει επιφυλάξεις για την αποχώρησή του από τον Άγιαξ και φέρεται να έχει τονίσει στο περιβάλλον του πως θα ήθελε ο επόμενος σταθμός του να είναι κλαμπ που ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ.

H Nιουκάστλ μετά την άρνηση δεν άργησε να βρει τον διάδοχό του, αφού σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πάουλο Φονσέκα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X