Ετσι ξεσήκωσε ο Γιαννίκης τα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο Βόλο -«Δώστε μου ένα καλό πανηγυρισμό!»

Ετσι ξεσήκωσε ο Γιαννίκης τα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο Βόλο -«Δώστε μου ένα καλό πανηγυρισμό!»
Photo Credits: INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης έδωσε το... σύνθημα και έγινε χαμός στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το ματς με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε και το Βόλο και ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε το 2Χ2 στον πάγκο της.

Η Ενωση έτσι βρίσκεται… μία ανάσα από την κορυφή, με καλή αύρα και περιμένει το δύσκολο ματς με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

Αναμενόμενα το κλίμα εντός ΑΕΚ ήταν πολύ καλό μετά το παιχνίδι. Ο Αργύρης Γιαννίκης μπήκε στα αποδυτήρια μετά το 1-3 και έδωσε το… σύνθημα για τα πανηγύρια. Με το δικό του τρόπο. «Για την Τετάρτη έχουμε πει διπλή προπόνηση. Αν δω τώρα ένα καλό πανηγυρισμό, θα κάνουμε μονή!» είπε ο ομογενής κόουτς και η απάντηση όλων ήταν ένας… χαμός. Οι παίκτες άρχισαν να φωνάζουν για την νίκη στο Βόλο και χτυπούσαν ότι έβρισαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα ο Γιαννίκης να χαρίσει την διπλή προπόνηση.

Βεβαίως η κίνηση του είχε συμβολικό χαρακτήρα, αφού θέλει ο ίδιος να… δέσει ακόμη περισσότερο την ομάδα εξωαγωνιστικά και τέτοιες μικρές στιγμές προσφέρουν κάτι τέτοιο. Άλλωστε και το κλίμα στο πούλμαν ήταν εξαιρετικό και άπαντες ήταν χαρούμενοι.

Μάλιστα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας μετέβησαν σε κοντινό παραθαλάσσιο εστιατόριο για να γευματίσουν, κάτι που σκοπεύουν να το καθιερώσουν μετά τα παιχνίδια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X