«Ανοικτός» να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κόντε

«Ανοικτός» να αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κόντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ανοιχτός» στο να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που απολυθεί ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είναι ο Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με αγγλικά Μέσα.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα, με την καρέκλα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να… τρίζει. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πείθουν καθόλου με την απόδοσή τους, με την τελευταία νίκη στην Premier League να είναι στις 19 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Γουέστ Χαμ (2-1), με τα «Σφυριά» να χάνουν και πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Έτσι, πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται στην Αγγλία για τους υποψήφιους διαδόχους του Νορβηγού τεχνικού. Ένα από αυτά είναι και αυτό το Αντόνιο Κόντε, ο οποίος σύμφωνα με τη «Guardian» είναι «ανοιχτός» να αναλάβει το τιμόνι της Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που απολυθεί τελικά ο 48χρονος coach.

Ο Κόντε είναι ακόμη ελεύθερος μετά τη θητεία του στην Ίντερ, όπου οδήγησε τους «νερατζούρι» στο πρωτάθλημα έπειτα από 11 χρόνια, ενώ πριν βρισκόταν στην Τσέλσι, με την oποία επίσης πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2016-17, που ήταν και το τελευταίο των «μπλε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X