ΑΕΚ: Με Αραούχο και Στάνκοβιτς αλλά και ερωτηματικά

ΑΕΚ: Με Αραούχο και Στάνκοβιτς αλλά και ερωτηματικά
Photo Credits: INTIME

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο ο Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο.

Ο Αργεντινός φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα του και βρίσκεται στις επιλογές του Γιαννίκη για το αυριανό ματς (Κυριακή, 16:00), παρόλα είναι άγνωστο εάν θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

Στην αποστολή βρίσκεται επίσης κανονικά και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος δεν θα χειρουργηθεί τελικά, όμως ο Γιαννίκης έχει πάρει μαζί του και τρίτο τερματοφύλακα, τον Χατζηεμμανουήλ.

Από εκεί και πέρα ο Ντάρκο Γέβτιτς προπονήθηκε ατομικά στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, ενώ οι Γιώργος Θεοχάρης και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίαζε και ο Μιχαλης Μπακακης καθώς είχε άδεια γιατί πριν από λίγη ώρα έγινε πατέρας σε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και φυσικά έχει δεχθεί τις ευχές όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (16.00) αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο ΝΠΣ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X