Φλαμένγκο: Θέλει να αγοράσει την Τοντέλα με τριετές πρότζεκτ Ευρώπης

Φλαμένγκο: Θέλει να αγοράσει την Τοντέλα με τριετές πρότζεκτ Ευρώπης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της Τοντέλα, ως πρώτο βήμα για την επέκταση της στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, βρίσκεται η Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην “Globoesporte” ο αντιπρόεδρος οικονομικών της Φλαμένγκο, Ροντρίγκο Τοστές, «η συμφωνία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους».

«Η αγορά της Τοντέλα είναι μόνο το πρώτο βήμα. Αυτή η στρατηγική δεν θα λειτουργήσει, αν πρόκειται απλώς για έναν σύλλογο εκτός Βραζιλίας. Όλοι (σ.σ. οι υποψήφιοι επενδυτές) με τους οποίους μιλάμε το θέτουν αυτό, το ίδιο κι εμείς. Θέλουμε να έχουμε ένα σύλλογο στη Γερμανία, έναν στην Ισπανία, ένα στη Γαλλία, στην Αφρική, στην Κίνα, στις ΗΠΑ… Με άλλα λόγια, δεν είναι ένα σχέδιο που αφορά έναν σύλλογο», είπε ακόμη ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο.

Ο Τοστές πρόσθεσε ότι, εφόσον ολοκληρωθεί το deal, αρχικός στόχος θα είναι η Τοντέλα να μπει στην πρώτη εξάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος μέσα στην επόμενη τριετία.

«Μετά, θα δούμε τη δεύτερη φάση (σ.σ. του πλάνου)» ανέφερε σχετικά, ενώ εξήγησε ότι η Φλαμένγκο δεν θα βάλει χρήματα, αλλά μόνο το όνομα και τη φήμη της. Τα περίπου 50 εκατ. ευρώ που θα απαιτηθούν για την αγορά του πορτογαλικού συλλόγου θα προέλθουν από επενδυτές, όπως ξεκαθάρισε ο Τοστές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X