Οι σκέψεις της ΑΕΚ για ενίσχυση – Τι ισχύει με Γκριν, Μπράουν

Οι σκέψεις της ΑΕΚ για ενίσχυση – Τι ισχύει με Γκριν, Μπράουν
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν όλες τις επιλογές

Το κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις έχει προκαλέσει προβληματισμό στους ανθρώπους της ομάδας που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλει να στηρίξει τον Στέφανο Δέδα με έξτρα λύσεις για να μπορέσει να εμφανίσει την ομάδα που έχει στο μυαλό του. Τα πράγματα είναι ρευστά όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις αφού οι περιπτώσεις είναι αλληλένδετες μεταξύ τους.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θα ήθελε έναν περιφερειακό με καλό σουτ για να ταιριάξει καλύτερα στο σύνολο που ετοιμάζει, με τον Άντονι Μπράουν (29, 2.01) να είναι ο βασικός στόχος. Το θέμα με τον Αμερικάνο είναι αρκετά δύσκολο, αφού ο ίδιος, με μια πολύ καλή χρονιά πίσω του στο Eurocup (13,7 πόντους, 47% τρίποντο),  θέλει να εξετάσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν στο ΝΒΑ, για αυτό άλλωστε δεν επέλεξε μία από τις αρκετές προτάσεις που είχε από Ευρώπη.

Ο Έρικ Γκριν (30, 1.91) που είναι και αυτός σε επαφή με την ΑΕΚ, δεν είναι ακριβώς ο παίκτης που ψάχνει ο Στέφανος Δέδας, καθώς παίζει κυρίως με την μπάλα στα χέρια όπως οι Παππάς και Ανγκόλα. Βέβαια η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και η διαφορά που μπορεί να κάνει στην φετινή ΑΕΚ και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του, αν η δύσκολη περίπτωση του Μπράουν δεν καρποφορήσει και θα είναι μια κίνηση που θα φέρει ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Ανάλογα πώς θα εξελιχτούν οι 2 περιπτώσεις μπορεί η ΑΕΚ να ασχοληθεί και με κάποιο Έλληνα σουτέρ, που θα συμπληρώσει το παζλ της περιφέρειας. Επειδή μιλάμε για προσθήκη, σε περίπτωση ξένου, θα πρέπει να κοπεί κάποιος από το Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς η ΑΕΚ έχει ήδη 6 ξένους.

Πλέον με τις επιστροφές του Ανγκόλα και του Φλιώνη, θα μπορέσει ο Στέφανος Δέδας να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του και να έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το πού πονάει παραπάνω η ΑΕΚ και να κάνει την ανάλογη κίνηση.

Για να γίνουν βέβαια όλα αυτά, η ΑΕΚ θα πρέπει να ρυθμίσει τα δύο ενεργά μπαν που υπάρχουν αυτήν την στιγμή και αποτελούν πονοκέφαλο για τον πρόεδρο της ΑΕΚ, που έχει και τις υποχρεώσεις του γηπέδου να φροντίζει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X