Τέμπας: Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να ανανεώσει το Μέσι λίγους μήνες πριν»

Χαβιέρ Τέμπας: «Ακατάλληλο το CAS»
Photo Credits: INTIME

Η αργοπορία της Μπαρτσελόνα έφερε την αποχώρηση του Μέσι από τους «Μπλαουγκράνα» και όχι μόνο τα οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με τον Τέμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα επιρρίπτει ευθύνες στη La Liga, για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, με τον Χαβιέρ Τέμπας να υποστηρίζει πως ο Αργεντινός δεν έφυγε για οικονομικούς λόγους.

«Ο Μέσι δεν έφυγε από την Μπαρτσελόνα για οικονομικούς λόγους. Η Μπαρτσελόνα είχε πολλές ευκαιρίες να επιλύσει την κατάσταση. Αυτό είπε ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα. Τον Ιούλιο είπε ότι πήγαινε καλά. Όλοι είδαν πόσο στεναχωρήθηκε ο Μέσι όταν έφυγε από τον σύλλογο, επειδή ήθελε να μείνει. Τότε, η Μπαρτσελόνα κατηγόρησε τη La Liga, αλλά θα μπορούσε να το είχε κάνει δύο μήνες νωρίτερα, όχι όταν είχε φύγει και όχι πέντε μέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Η αποχώρηση του Μέσι δεν θα μας βλάψει στο διεθνές τηλεοπτικό μάρκετινγκ, γιατί έχουμε πουλήσει ήδη τα δικαιώματα εδώ και τέσσερα χρόνια. Με ή χωρίς τον Μέσι κανένας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν μας τηλεφώνησε και δεν ζήτησε έκπτωση, γιατί ο Μέσι δεν παίζει πλέον μαζί μας. Φυσικά, θα προτιμούσα ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζουν στο πρωτάθλημά μας, αλλά τα τηλεοπτικά κανάλια δεν κοιτούν μεμονωμένα τους παίκτες. Ο καλός ανταγωνισμός είναι πιο σημαντικός για αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Bild ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X