Πήρε την 3η θέση η... τυχερή Ιταλία, 2-1 το Βέλγιο που είχε 3 δοκάρια! (VIDEO)

Ιταλία-Βέλγιο: Εκπληκτική εκτέλεση από τον Μπαρέλα για το 1-0 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με 2-1 κέρδισε η Ιταλία το Βέλγιο στο «Juventus Stadium», με τους Βέλγους να στέκονται και σε αυτό το παιχνίδι πολύ άτυχοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ιταλία κατέληξε η τρίτη θέση των Nations League!

Οι δύο ομάδες επιδόδηκαν σε ένα άνευρο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, με εξαίρεση το πλασέ του Σαλεμάκερς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα στο 25ο λεπτό.

Το δεύτερο μέρος όμως ήταν πολύ όμορφο με πληθώρα ευκαιριών και υψηλό ρυθμό.

Μάλιστα, μόλις στο 46′ η «Σκουάντρα Ατζούρα» πήρε το προβάδισμα, όταν, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Τίλεμανς δεν απομάκρυνε μακριά στο πρώτο δοκάρι, αυτή στρώθηκε στον Μπαρέλα και αυτός με δυνατό σουτ εντός περιοχής, νίκησε τον Κουρτουά για να γράψει το 1-0.


Στο 60′ ο Μπατσουαγί έφτασε πολύ κοντά στο να φέρει το ματς στα ίσια, όταν σούταρε από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.


Η Ιταλία όμως αφυπνίστηκε από αυτή τη στιγμή και στο 64′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κιέζα από τον Καστάνιε.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεράρντι ο οποίος στάθηκε τυχερός, από τη στιγμή που ο Κουρτουά έπεσε σωστά στη δεξιά γωνιά του και βρήκε την μπάλα, ωστόσο δεν μπόρεσε να την απομακρύνει από την εστία του, με την Ιταλία να κάνει το 2-0.


Το Βέλγιο δεν τα παράτησε και αφού έστειλε τη μπάλα άλλη μία φορά στο δοκάρι με τον Καράσκο, κατάφερε στο 86′ να μειώσει με ωραίο τελείωμα του Ντε Κέτελαρ σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.



LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X